«Πετύχαμε περισσότερα από αυτά που μπορούσαμε»

από AllAboutARIS

Ο προπονητής του ΑΡΗ, Φώτης Κώστας, μίλησε για τη συμμετοχή της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τονίζοντας ότι πέτυχε περισσότερα από αυτά που μπορούσε, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει αρνητικά τις ημερομηνίες που διεξάγονται οι δύο φάσεις του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστοσελίδα pisina.net ο κόουτς του ΑΡΗ:

«Ο ΑΡΗΣ είναι μια ομάδα που στο χώρο της γυναικείας υδατοσφαίρισης δημιουργήθηκε ουσιαστικά μετά τα Χριστούγεννα. Πετύχαμε περισσότερα από αυτά που μπορούσαμε και αυτό μας κάνει αυτόματα ευχαριστημένους. Έγινε πολύ καλή δουλειά από τις κοπέλες, καθώς η όλη προσπάθεια περιείχε ένα ρίσκο. Αυτό που είπα στα κορίτσια μετά το τέλος των αγώνων ήταν ότι είμαστε στο πάτωμα. Κι όταν είσαι στο πάτωμα μπορείς να κοιτάζεις μόνο πιο πάνω. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθειά τους.

Τώρα πλέον κοιτάμε τη νέα σεζόν είτε είμαι εγώ στο τιμόνι της ομάδας, είτε οποιοσδήποτε άλλος. Ο στόχος θα παραμείνει ο ίδιος προσπαθώντας να κοιτάξουμε ψηλότερα». 

Σχολιάζοντας τις ημερομηνίες του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής σημείωσε:

«Πιστεύω πως θα έπρεπε να αλλάξουν οι ημερομηνίες τόσο της Α’, όσο και της τελικής φάσης. Είναι κωμικό να πρέπει να βρίσκεται μια ομάδα σε φουλ φόρμα την περίοδο 5-7 Αυγούστου, τις κατ’ εξοχήν ημερομηνίες των διακοπών. Δε συμβαίνει σε καμία άλλη χώρα κάτι τέτοιο».

Προτεινόμενα Άρθρα