«Αυνανίστηκε μπροστά σε 9χρονο κορίτσι ο Κάλβο»

από AllAboutARIS

Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί στη Φινλανδία με την υπόθεση βιασμού με πρωταγωνιστές παίκτες της Εθνικής βόλεϊ ανδρών της Κούβας.

Όπως αναφέρει φινλανδική ιστοσελίδα ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Ρικάρντο Κάλβο φέρεται να αυνανίστηκε μπροστά σε ένα 9χρονο κορίτσι.

Η ιστοσελίδα μάλιστα δημοσιεύει βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να αυνανίζεται. Στο συγκεκριμένο βίντεο που δημοσιεύεται με τον τίτλο: «Ο Ρίτσαρντ Ρικάρντο Κάλβο στην κάμερα αυνανίζεται μπροστά σε ένα 9χρονο κορίτσι. Τι ντροπή γι’ αυτόν και την οικογένειά του» δε φαίνεται αν ο… πρωταγωνιστής είναι ο 19χρονος πασαδόρος, αφού δεν αποκαλύπτεται το πρόσωπο, ούτε εμφανίζεται κάποιο κορίτσι.

Θυμίζουμε ότι όπως έγινε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου οκτώ παίκτες της Εθνικής Κούβας συνελήφθησαν με την κατηγορία του βιασμού μια κοπέλας στο Τάμπερε. Οι δύο εξ αυτών, ο Άλμπο που έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και ο Σάσα, αφέθηκαν ελεύθεροι αφού δεν είχαν καμία εμπλοκή στην υπόθεση. Οι άλλοι έξι περίμενουν μέχρι την Τρίτη προκειμένου να τους απαγγελθούν κατηγορίες. Εφόσον κριθούν ένοχοι κινδυνεύουν με φυλάκιση μέχρι και δέκα χρόνια.

Προτεινόμενα Άρθρα