"Ξεκινάει η προσπάθεια επανεκκίνησης του τμήματος"

από AllAboutARIS

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΑΡΗ μίλησε για την προσπάθεια ανόδου των "κιτρίνων" στη Β’ Εθνική που ξεκινάει σήμερα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παναγιώτης Τσολακούδης στην εκπομπή “AllAboutARIS ON AIR” στον “Libero 107,4”:

Για τη μάχη της ανόδου στη Β’ Εθνική: «Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινάει η προσπάθεια επανεκκίνησης του τμήματος πόλο του ΑΡΗ. Στο ξεκίνημα της προσπάθειας πριν από ένα χρόνο όταν το ανέλαβε ο κ. Καραγιάννης, το τμήμα ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση με μόλις ένα δελτίο. Πλέον, ο προπονητής μας, Αργύρης Παυλίδης έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για το ποιους παίκτες θα αφήσει εκτός 15άδας. Ξεκινάει σήμερα η προσπάθεια του ΑΡΗ όπως και το 1975-76 που ξεκινήσαμε κι εμείς από τη Γ’ Εθνική κι ελπίζουμε να πάει η ομάδα όσο καλύτερα γίνεται».

Για τους στόχους του ΑΡΗ: «Θέλουμε να πάρουμε τη θέση που θα μας οδηγήσει στην επόμενη φάση που θα διεξαχθεί στο τέλος Ιουλίου και στο τέλος να πετύχουμε την άνοδο για να πιάσει τόπο και η δουλειά που γίνεται στις μικρότερες ηλικίες. Μην ξεχνάμε ότι για πρώτη φορά φέτος κατεβάσαμε ομάδες στις μικρότερων ηλικιών και μάλιστα είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν και να αγωνιστούν με αντιπάλους σε άλλες πόλεις. Γίνεται μία σωστή προσπάθεια με τη βοήθεια του συλλόγου, του κ. Καραγιάννη αλλά και των παλαιμάχων του ΑΡΗ που έχουμε ιδρύσει έναν σύλλογο και βρίσκονται δίπλα στο τμήμα».

Για τις κινήσεις ενίσχυσης που έχουν γίνει: «Έχουν αποκτηθεί κάποιοι παίκτες για να ενισχυθεί η ομάδα. Έχει έρθει ένας Κύπριος παίκτης, υπάρχουν και παιδιά που μένουν εκτός Θεσσαλονίκης και μπήκαμε στη διαδικασία να τους φέρουμε στην ομάδα με μοναδικό στόχο να ενισχυθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο και πλέον ο προπονητής μας έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για το ποιους παίκτες θα πάρει στην αποστολή».

Προτεινόμενα Άρθρα