Το «όπλο» από την Σερβία που θα κάνει την διαφορά

από AllAboutARIS

Σε μια σπουδαία προσθήκη προχώρησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της την Μπράνκιτσα Νίκιτς. Μετά την απόκτηση της έμπειρης Σέρβας, οι «κίτρινες» ξεκινάνε το νέο πρωτάθλημα με πολύ υψηλές βλέψεις.

Οι ιθύνοντες του γυναικείου τμήματος βόλεϊ, σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Σολκίδη, ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή της ξένης που θα ενίσχυε την ομάδα. Απ’ ότι φαίνεται, οι άνθρωποι των «κιτρίνων» έκαναν την καλύτερη δυνατή επιλογή καθώς η Μπράνκιτσα Νίκιτς πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο, σημειώνοντας σημαντικές ατομικές και συλλογικές διακρίσεις.

Η προσθήκη της Σέρβας διαγώνιου στο δυναμικό της ομάδας, αυξάνει αυτόματα και τις βλέψεις που έχει το σύνολο τους Δημήτρη Σολκίδη για τη νέα σεζόν. Οι «κίτρινες» την περασμένη αγωνιστική περίοδο έκαναν πολύ καλή πορεία, χάνοντας στις λεπτομέρειες την είσοδό τους στα πλέι-οφ.

Με το «πολυβόλο» από την Σερβία πλέον στην σύνθεσή της, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει φέτος. Η 31χρονη αθλήτρια διαθέτει και την ποιότητα και την εμπειρία, που θα βοηθήσουν την ομάδα της να διαγράψει καλύτερη πορεία από πέρυσι και να κάνει το βήμα παραπάνω.

Προτεινόμενα Άρθρα