Τρίτο χρυσό μετάλλιο για τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Την τρίτη θέση στην πανελλήνια κατάταξη των κοριτσιών και την πέμπτη στο σύνολο πήρε ο Α.Σ.ΑΡΗΣ

Την τρίτη θέση στην  πανελλήνια κατάταξη των κοριτσιών  και την πέμπτη στο σύνολο πήρε ο Α.Σ.ΑΡΗΣ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’-Β’ που διεξήχθη στο Βόλο.

Το τρία στα τρία στα αγωνίσματα του ύπτιου έκανε η Βάσια Μαρία Κιρτσόγλου, αφού χθες, τελευταία ημέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 100μ. στην κατηγορία παγκορασίδων Α’ με χαρακτηριστική άνεση και νέο ατομικό ρεκόρ (1.06.26).

Ο Γιάννης Καλούσης κατέκτησε την όγδοη θέση στα 100μ. πεταλούδα παμπαίδων Α με 1.02.48, καταθέτοντας ψυχή στην πισίνα,  η Μαρία Αναστασιάδου στο ίδιο αγώνισμα στην κατηγορία παγκορασίδων Β’ κατέκτησε την πέμπτη θέση, κατατροπώνοντας εκ νέου το ατομικό ρεκόρ της με 1.09.89 ενώ η Μάρθα Καϊμακάμη έκλεισε τη σειρά των τελικών σε ατομικά αγωνίσματα, κατακτώντας μετά από μεγάλη προσπάθεια, την πέμπτη θέση στα 200μ. μικτής ατομικής παγκορασίδων Α’ με χρόνο 2.33.21.

Στα ομαδικά αγωνίσματα, η σκυταλοδρομία 4Χ100 μικτής ομαδικής των παγκορασίδων Β’ κατέκτησε την έβδομη θέση, με τις Ελένη Κεχαγιά, Βασιλεία Κυνηγοπούλου, Μαρία Αναστασιάδου και Κατερίνα Κέη, ενώ η αντίστοιχη ομάδα των παγκορασίδων Α’ κατέκτησε την τέταρτη θέση, με τις Βάσια Μαρία Κιρτσόγλου  Θέτιδα Αναστασιάδου, Μάρθα Καϊμακάμη και Ματίνα Στεφανίδου. Η  δεκατετράχρονη Κιρτσόγλου με νέο εκπληκτικό ατομικό ρεκόρ 1.05.55, άγγιξε το όριο προεθνικής ομάδας γυναικών.

Όλα τα παιδιά είναι άξια συγχαρητηρίων για την εκπληκτική προσπάθεια που κατέβαλαν. Απόδειξη ότι στις τέσσερις μέρες του πρωταθλήματος κατέρριψαν πάνω από 100 ατομικά ρεκόρ στα 132 αγωνίσματα στα οποία συμμετείχαν, υπό την καθοδήγηση και τη μεθοδικότητα των προπονητών τους Γιώργου Μαυρίδη, Δημήτρη Μυλώση και Κατερίνας Μπλιάμου. Αρωγοί στην προσπάθεια όλων οι υπεύθυνοι του τμήματος Τάσος Αναστασιάδης και Κυριάκος Κεχαγιάς.

Σκυτάλη παίρνουν τώρα οι έφηβοι, οι νεανίδες, οι παίδες και οι κορασίδες, οι οποίοι από την Πέμπτη  21 ως την Κυριακή 24 Ιουλίου, θα παλέψουν στην πισίνα του Ποσειδωνίου στη Θεσσαλονίκη στο αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα των κατηγοριών τους, με στόχο φυσικά την κορυφή για την ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα