«Να καθιερωθώ στον ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Η Ιφιγένεια Γεωργαντζή του ΑΡΗ, σε συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε ότι θέλει να καθιερωθεί στον ΑΡΗ και να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

Αναλυτικά η συνέντευξη που έδωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ στο «Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο»:

Ποτέ ξεκίνησες το ποδόσφαιρο;

«Είμαι 16 χρονών. Η φυσική μου θέση είναι σέντερ φορ αλλά έχω παίξει σχεδόν σε όλες τις θέσεις του κέντρου και της επίθεσης. Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο το 2010 αγωνιζόμενη με τη φανέλα του Ηρακλή Αμπελοκήπων και από το 2011 έως το 2016 με τον Μέντεκα Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών. Σε 48 επίσημες συμμετοχές πέτυχα 21 τέρματα με την ομάδα του Μέντεκα. Αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Νεϊμάρ και αγαπημένη μου παίκτρια η Άλεξ Μόργκαν.

Για το νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής με τον ΑΡΗ:

«Πράγματι νέο ξεκίνημα με την ομάδα του ΑΡΗ με πολύ όρεξη και διάθεση, αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε ένα δυσκολότερο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Α’ Εθνικής. Η προσδοκία μου είναι να καθιερωθώ στην ομάδα και να τη βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει τους στόχους της. Πιστεύω με ομαδική δουλειά από  τεχνικό επιτελείο, παίκτριες και διοίκηση, θα παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Να ευχηθώ Υγεία σε όλη την ομάδα και όπως λένε “τα πολλά λόγια είναι φτώχεια”, δουλειά μέσα στο γήπεδο!»

Για το γυναικείο ποδόσφαιρο της χώρας μας;

«Το γυναικείο ποδόσφαιρο της χώρας μας είναι ακόμα σε χαμηλότερο επίπεδο από το ευρωπαϊκό, αλλά είναι στο χέρι μας με αρκετή δουλειά και οργάνωση σε μερικά χρόνια να γίνει πιο αναγνωρίσιμο και ανταγωνιστικό».

Προτεινόμενα Άρθρα