Φουλ για δεύτερο χρυσό ο Μάρεϊ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Βρετανός είναι το απόλυτο φαβορί για κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ειδικά μετά τον αποκλεισμό του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο την πάτησε από Αργεντινό (Ντελ Πότρο), αλλά δεν συνέβη το ίδιο με τον 29χρονο Βρετανό, νικητή του φετινού Wimbledon, που είχε απέναντί του τον Χουάν Μόνακο (Νο.107)…

Ο Άντι πήρε τη νίκη με 6-3, 6-1 και δείχνει έτοιμος να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2012, όταν είχε… απογειώσει τους συμπατριώτες του στο Λονδίνο με τη νίκη στον τελικό επί του Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολούθησε το SDNA στο Twitter και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Για την ώρα, πάντως, σκέφτεται τον επόμενο αντίπαλό του, που θα προκύψει από τπν αγώνα ανάμεσα στους δύο… τρελούς του τουρ. Μιλάμε για τον Ιταλό Φάμπιο Φονίνι και τον Γάλλο Μπενουά Περ.

Εκτός διοργάνωσης, από την άλλη, έμεινε ο Ισπανός Νταβίντ Φερέρ μετά την ήττα του με 3-6, 7-6(4), 7-5 από τον Ρώσο Εβγκένι Ντονσκόι, που θα παίξει τώρα με τον Αμερικανό Στιβ Τζόνσον.

Στις γυναίκες η «καυτή» Μάντισον Κις λύγισε με 6-3, 3-6, 6-3 την Ισπανίδα Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο και περιμένει στην οκτάδα Εράνι ή Κασάτκινα, ενώ η Τσέχα Πέτρα Κβίτοβα γύρισε το ματς με τη Ρωσίδα Εκατερίνα Μακάροβα και θα τεθεί αντιμέτωπη με Σερένα ή Ελίνα Σβιτολίνα.

Προτεινόμενα Άρθρα