Υποδέχθηκε τους Μάντη και Καγιαλή ο Λάσκαρης

από AllAboutARIS

"Η επιτομή της επιτυχίας να φέρνεις ένα Ολυμπιακό μετάλλιο στην χώρα σου"

Για την στήριξη που τους προσφέρει το “Lascaris foundation” μίλησαν οι αργυροί Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοϊας, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής.

Αναλυτικά η ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Lascaris foundation:

“O ιδρυτής και πρόεδρος μας του Ιδρύματος Λάσκαρη, καθώς και άλλoi υποστηρικτές ήταν σε ετοιμότητα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα για να καλωσορίσουν στο σπίτι τους  Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλής Μάντης-Καγιαλής, χάλκινους πρωταθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Μια συναισθηματική υποδοχή που μας κάνει όλους περήφανους και ιδιαίτερα οι νέοι άνδρες και γυναίκες που ύψωσαν την ελληνική σημαία σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Συναισθηματική υποδοχή με ζητωκραυγές, high five, αγκαλιές, και  δάκρυα υπερηφάνειας και ευτυχίας.

Το ίδρυμα έχει την τιμή να έχουν υποστηρίξει το ιστιοπλοϊκό δίδυμο.

Ένας από τους πυλώνες του ιδρύματος ενθαρρύνει και στηρίζει τον αθλητισμό στην Ελλάδα. Οι ανταμοιβές των συμμετεχόντων σε οποιοδήποτε επίπεδο είναι ευχάριστο γεγονός, αλλά το να εκπροσωπήσει τη χώρα αυτά σε μια Ολυμπιάδα είναι η επιτομή της επιτυχίας, και να φέρεις στο σπίτι ένα μετάλλιο το κάνει ακόμα καλύτερο.

Συγχαρητήρια και πάλι στον Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλής, εξαιρετικοί αθλητές και εξαιρετικούς εκπροσώπους της Ελλάδας”.

Προτεινόμενα Άρθρα