«Θα ήμαστε από τους πρώτους, αν όχι οι πρώτοι!»

από AllAboutARIS

«Το σταφ που έχουμε μπορεί να το ζήλευαν ομάδες Α1»

Ο προπονητής, Στέφανος Νανάς, δήλωσε πως στόχος είναι η πρωτιά ενώ έκανε λόγο για ένα στοίχημα όλης της ομάδας. Με οδηγό την βαριά φανέλα του Άρη, η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στον Άρη.
Έχουμε μια δύσκολη σεζόν. Κουβαλάμε παθογένειες του παρελθόντος, όπως γνωρίζεται όλοι πολύ καλά.

Οι επιλογές που γίνανε είναι ένα προσωπικό στοίχημα γιατί όλοι θέλουμε να πετύχουμε. Όλοι θέλουμε να αποδείξουμε κάτι. Και η διοίκηση, με πρώτιστο την οικονομική υγεία του Άρη.

Από την δικιά μου την πλευρά σαν νέος προπονητής σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης θέλω να πετύχω και να φανεί η δουλειά μου.
Δεν θα εφαρμόσουμε μια τακτική που ο προπονητής είναι 17 σε 1. Το σταφ που έχουμε μπορεί να το ζήλευαν ομάδες Α1.

Κάθε παίκτης πρέπει να διψάει για διάκριση. Πέρυσι ήμουν σε μια ομάδα που ζούσαμε μια ψυχοφθόρα κατάσταση για να σώσουμε την κατηγορία. Φέτος θα κάνουμε το αντίθετο. Παρά το τι λέγεται εμείς θα πρωταγωνιστήσουμε. Είναι τόσο βαριά η φανέλα του Άρη που στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Και θα ήμαστε από τις πρώτες ομάδες ή η πρώτη!
Μπροστά μας έχουμε 16 τελικούς.

Είμαστε υποχρεωμένοι σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100%. Βέβαια, πρώτα προέχει η υγεία. Ωστόσο στο τέλος θα είμαστε πολύ ψηλά.
Υπήρχε ένα διάστημα αδράνειας μέχρι να καταλήξουμε σε θέματα διοίκησης και ράστερ. Το ρόστερ έκλεισε μέσα σε μια εβδομάδα. Ωστόσο οι επιλογές που γίνανε με αφήνουν ευχαριστημένο. Θα φτάσουμε εκεί που πρέπει

Αποτέλεσε προσωπική μου επιλογή το να έχουμε σαν αρχηγό τον Δημήτρη Ωρολογά. Γιατί ξεκίνησε, ανδρώθηκε στον Άρη, ενώ και ο μπαμπάς του έχει ένα ένδοξο παρελθόν με την ομάδα. Την προηγούμενη φορά που ο Άρης ανέβηκε στην Α1 από την Α2 ο Ωρολογάς ήταν και πάλι αρχηγός. Ξέρει πώς να το κάνει!”

Προτεινόμενα Άρθρα