Στον ΑΡΗ η Κουπετσίδου

από AllAboutARIS

Στην απόκτηση της Βασιλικής Κουπετσίδου προχώρησε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΡΗ.

«Το τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου του ΑΡΗ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Βασιλικής Κουπετσίδου από τον Α.Ο. Καβάλας 86», αναφέρει η ανακοίνωση του τμήματος

Η Βασιλική Κουπετσίδου γεννήθηκε στις Κρηνίδες Καβάλας στις 21/2/1997,είναι μεσοεπιθετικός και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ηλικία των 7 ετών και από 12 ετών είναι στη ομάδα της Α.Ο. Καβάλας 86.
Έχει πολλές συμμετοχές με την ομάδα της Α.Ο. Καβάλας σε όλες τις κατηγορίες και στην Α’ Εθνική πετυχαίνοντας αρκετά γκολ!

Επίσης,η Βασιλική πήγε στις Αμαζόνες Δράμας,στην Α’ Εθνική,για ένα εξάμηνο τον Αύγουστο του 2014 μέχρι τον Ιανουάριο του 2015,όπου επέστρεψε και πάλι στον Α.Ο. Καβάλας 86. Την περσινή χρονιά 2015-2016 είχε 6 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ομάδα της Α.Ο. Καβάλας 86.

Ακόμα,η Βασιλική Κουπετσίδου ήταν μέλος της Εθνικής Κορασίδων Ελλάδας παλιότερα και το 2013 συμμετείχε σε προκριματικούς αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κορασίδων στην Δανία,όπου και προκρίθηκε με την Εθνική Ελλάδας στην επόμενη φάση στους αγώνες που έγιναν στην Δανία.

Τέλος, είναι ενεργό μέλος της Εθνικής νεανίδων Ελλάδας,όπου συμμετείχε πρόσφατα σε προκριματικούς αγώνες Β φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που έγινε στην Πορτογαλία στις 3-11/4/2016.

Προτεινόμενα Άρθρα