Έτοιμη για αναχώρηση η Εθνική

από AllAboutARIS

Το πρωί της Πέμπτης θα αναχωρήσει για την Τσεχία η Εθνική βόλεϊ γυναικών για το πρώτο τουρνουά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, 16-18/9/

Ο Τάκης Φλώρος ανακοίνωσε την Τετάρτη τις 12 «εκλεκτές» του για το Μπρνο και μιλάμε για τις Αθηνά Παπαφωτίου, Ελένη Παπαδόπουλου, Ελένη Κιόση, Εύα Χαντάβα, Ευαγγελία Μερτέκη, Ελένη Τοτσίδου, Κατερίνα Διώτη, Μαρία Ιακωβίδου, Τζίνα Λαμπρούση, Κατερίνα Εμμανουηλίδου, Μαρία Οικονομίδου, Ελένη Αρτακιανού.

«Κάναμε τρία παιχνίδια με το Μαυροβούνιο, τα οποία ήταν τα πρώτα που έδιναν τα κορίτσια μετά από αρκετό καιρό, ενώ δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας, αφού παίζουμε κάτι διαφορετικό, έχουμε αλλάξει κάποια πράγματα. Είδα αυτό που ήθελα και θεωρώ ότι έχουμε μια τακτική κατεύθυνση που ταιριάζει στην ομάδα», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, συμπληρώνοντας πως:

«Ακριβή εικόνα δεν έχουμε για τις άλλες ομάδες, γιατί στα ομαδικά αθλήματα πάντα η παρουσία σου έχει να κάνει και με τον αντίπαλο. Το δεδομένο και η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε το απόλυτο αουτσάιντερ.

Από την άλλη, όμως, υπάρχει αθλητικός εγωισμός και θέλουμε να δείξουμε μέσα στο γήπεδο κάποια πράγματα».

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 16/9
16:00, Σλοβενία- Λευκορωσία
21:00, Τσεχία – Ελλάδα

Σάββατο 17/9
16:00, Λευκορωσία – Ελλάδα
19:00, Σλοβενία – Τσεχία

Κυριακή18/9
16:00, Ελλάδα – Σλοβενία
21:00, Λευκορωσία – Τσεχία

Προτεινόμενα Άρθρα