Ακόμα μια τετραετία Διαθεσόπουλος στην ΚΟΕ

από AllAboutARIS

Επί 144 ψηφισάντων εκπροσώπων σωματείων της ομοσπονδίας, το υπό τον Δημήτρη Διαθεσόπουλο διοικητικό σχήμα της περιόδου 2016-2020 στην ΚΟΕ, που ήταν και το μοναδικό που κατήλθε στις εκλογές και έλαβε 127 ψήφους.

Τα αποτελέσματα των εκλογών για το Δ.Σ και τα υπόλοιπα όργανα:

Ψήφισαν: 144
Άκυρα: 1
Λευκά: 1
Έγκυρα: 142

Οι σταυροί προτίμησης για τα τακτικά μέλη του Δ.Σ: Δημήτρης Διαθεσόπουλος 127, Γιώργος Κατσαρός 115, Ηλίας Ξιάρχος 104, Άννα Μαρκοπούλου – Μωραϊτη 101, Δημήτρης Σαρακατσάνης 99, Μιχάλης Υδραίος 89, Σπύρος Μίχας 86, Δημήτρης Γιακουμάτος 85, Βασιλική Αρβανιτοπούλου – Γαρελίδου 83, Δημήτρης Μιχαηλίδης 83, Δημήτρης Γρυπάρης 82, Ανδρέας Ζώτος 82, Θόδωρος Μουστακαρίας 81, Γιώργος Παπαδόπουλος 79, Λεωνίδας Μπατάκης 78, Αριστείδης Παπαδόπουλος 78, Χριστίνα Ρουσσίδου 78, Πανίκος Χρυσοστόμου 78, Νίκος Στελίου 77, Χρήστος Μανέτας 76, Μαρία Παρασκευοπούλου 76.
Εκλέγονται και οι 21.

Οι σταυροί προτίμησης για τα αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ:Ηλίας Μάλαμας 103, Τάσος Μαρινάγης 83, Δημήτρης Φαραντούρης 77, Αναστασία Μέτσιου 71, Δημήτρης Πατατανές 70.
Εκλέγονται και οι πέντε.

Οι σταυροί προτίμησης για τα τακτικά Μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής:
Δημήτρης Παπαρσένος 85, Σπύρος Ντεϊμεντές 82, Παναγιώτης Μανίτας 76
Εκλέγονται και οι τρεις.

Οι σταυροί προτίμησης για τα αναπληρωματικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής:
Πέτρος Δογορίτης 77, Χρήστος Παπαδόπουλος 77
Εκλέγονται και οι δύο.

Ο εκπρόσωπος στην ΕΟΕ
Εκλογές είχαμε και για τον τακτικό και αναπληρωματικό εκπρόσωπο της ΚΟΕ στην ΕΟΕ.
Τα αποτελέσματα:
Ψήφισαν: 142
Λευκά: 1
Άκυρα: 2
Έγκυρα: 139
Τακτικό Μέλος
Δημήτρης Διαθεσόπουλος 139, εκλέγεται
Αναπληρωματικό μέλος
Γιώργος Κατσαρός 139, εκλέγεται

Μετά την επανεκλογή του, ο κ. Διαθεσόπουλος τόνισε πως: «Είχαμε μια Γενική Συνέλευση σε άψογο και συναινετικό κλίμα που μας χαροποιεί συνολικά. Όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ψηφίστηκαν ομόφωνα και αυτό, επίσης, έχει τη σημασία του.
Αύριο ξεκινά μια νέα περίοδος, εξίσου δύσκολη, με βάση τα προβλήματα που υπάρχουν στον ελληνικό αθλητισμό και είναι απόρροια της γενικότερης κρίσης που διέρχεται η χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Με αδιάψευστα στοιχεία αποδείξαμε και σήμερα αυτό που οι αριθμοί δείχνουν. Πως, η ΚΟΕ πορεύεται σε επίπεδο κορυφής συνολικά του ελληνικού αθλητισμού.

Γνώμονας και του νέου ΔΣ θα είναι η πορεία αυτή να συνεχιστεί, με την αναβάθμιση του επιπέδου των αθλημάτων μας, τις υψηλές και μεγάλες διακρίσεις των αθλητών μας και των σωματείων μας, για την εμπιστοσύνη και των οποίων ευχαριστούμε.
Στο νέο Δ.Σ της Ομοσπονδίας μετέχουν πέντε νέα τακτικά μέλη και άλλα δύο νέα αναπληρωματικά, που σημαίνει ότι υπήρξε και σημαντική ανανέωση της τάξης του 30% συνολικά.

Σε αυτά τα επτά νέα πρόσωπα, υπάρχουν τέσσερα που ήταν αθλητές υψηλού επιπέδου. Οι δύο (Μουστακαρίας, Μαρινάγης) στην υδατοσφαίριση και οι άλλοι δύο (Μάλαμας, Στελίου) στην κολύμβηση. Ο πέμπτος, ο Ανδρέας Ζώτος, είναι ο Νέστωρ των Ελλήνων προπονητών κολύμβησης, ο πρώτος που εισέρχεται στο ΔΣ και τυγχάνει καθολικής αποδοχής, με την τεράστια προσφορά που έχει στο άθλημα.

Οι υπόλοιποι δύο από τους επτά νέους, προέρχονται από την περιφέρεια, με πολύχρονη διοικητική πείρα και προσφορά στα αθλήματά μας.
Η ανανέωση φυσικά δεν θα εξαντληθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο. Καλώ όλους όσους αγαπούν και νοιάζονται το χώρο μας και είναι είτε πρώην αθλητές, παράγοντες, προπονητές και γονείς, τον οιονδήποτε που είναι κοντά στα αθλήματά μας, να σταθούν αρωγοί μας αυτές τις δύσκολες στιγμές που διέρχεται ο αθλητισμός.

Με απώτερο φυσικά σκοπό, το σπίτι των αθλημάτων μας, η ΚΟΕ, να έχει συνέχεια και επιτυχίες. Κάποιοι από αυτούς, κάποια στιγμή και όταν χρειαστεί, θα αξιοποιηθούν για το καλό του χώρου μας».

Προτεινόμενα Άρθρα