«Ο ΑΡΗΣ σε όποιο άθλημα κι αν αγωνίζεται πρέπει να πρωταγωνιστεί»

από AllAboutARIS

Ο έφορος του ανδρικού βόλεϊ, Γιάννης Βαρβούτας, μίλησε για το τουρνουά που διοργανώνει ο ΑΡΗΣ προς τιμήν του Μιχάλη Ζορμπίδη, για τη νέα σεζόν που ξεκινάει σε λίγο καιρό και για όλα τα θέματα που αφορούν το τμήμα.

«Είναι πρώτη φορά που γίνεται ένα τέτοιο τουρνουά από τον ΑΡΗ και ευελπιστούμε να γίνει θεσμός».

Για την προετοιμασία της ομάδας και τι μπορούμε να περιμένουμε την φετινή σεζόν:

«Η προετοιμασία ξεκίνησε έτσι όπως ήθελε ο προπονητής, οι παίκτες λειτούργησαν έτσι όπως έπρεπε και από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου καταρτίσαμε ένα πλάνο και πάνω σε αυτό κινηθήκαμε. Μετά το τέλος του τουρνουά έχουμε 2-3 φιλικούς αγώνες για να πούμε ότι είμαστε πανέτοιμοι για το πρωτάθλημα».

Για το ρόστερ:

«Υπάρχει ο Πιπέριας και ο Γιάννης ο Παπαϊακώβου από πέρυσι, ο Ωρολογάς που είναι έμπειρος. Είμαστε μια ομάδα που «παντρεύει» την εμπειρία με την όρεξη για βόλεϊ κι ευελπιστούμε να έχουμε τ’ αποτελέσματα που θέλουμε».

Αν θα ενισχυθεί περαιτέρω ανίσχυση:

«Μία εβδομάδα πρωτού ξεκινήσει το πρωτάθλημα οι ομάδες έχουν δικαίωμα να κάνουν ακόμη μία μεταγραφή, παίκτη επιπέδου Α1. Αν βρεθεί κάτι που μπορεί να κάνει την διαφορά και συμφωνήσει σε αυτό και ο προπονητής, θα προχωρήσουμε. Μέχρι στιγμής όμως είμαστε ικανοποιημένοι από την ομάδα και δεν έχουμε σκέψεις για κάποια προσθήκη».

Ποιο είναι το επίπεδο της Α2:

«Είναι 36 διαφορετικές ομάδες. Αγωνιστικά από βδομάδα σε βδομάδα θα βλέπουμε κάτι το διαφορετικό. Θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω πως με το κατάλληλο σκάουτινγκ θα έχουμε εικόνα για τους αντιπάλους μας. Στον όμιλό μας υπάρχουν πολύ καλές ομάδες από την Θεσσαλονίκη και την Πάτρα».

Για το οικονομικό σκέλος:

«Φέτος το πρώτο πράγμα που είπαμε ήταν να βάλουμε την ομάδα σε μία οικονομική ισορροπία. Να μην γίνουν τα λάθη του παρελθόντος και μέχρι στιγμής το έχουμε πετύχει αυτό. Από την πρώτη μέρα γίνεται προσπάθεια και μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα θα γίνεται προσπάθεια εξεύρεσης χρημάτων».

Για τον στόχο της ομάδας που είναι η άνοδος:

«Ο ΑΡΗΣ έχει μία… ιδιαιτερότητα σαν ομάδα. Σε όποιο άθλημα κι αν αγωνίζεται πρέπει να πρωταγωνιστεί. Το βόλεϊ δεν είναι εκτός προγράμματος και πάμε να πρωταγωνιστήσουμε. Θα το πάμε βήμα βήμα γιατί θακινηθούμε σε άγνωστα νερά. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί, γιατί από τα λάθη σου μαθαίνεις».

Για την υποψηφιότητά του στις εκλογές της ΕΠΕΣΘ:

«Κατεβαίνω υποψήφιος  στο συμβούλιο της ΕΠΕΣΘ για να βοηθήσουμε γενικότερα το βόλεϊ της Θεσσαλονίκης».

Για τις σχέσεις του με τον Ερασιτέχνη:

«Ο κ. Ψηφίδης παλεύει για τον ΑΡΗ όπως κι εμείς, οπότε η σχέση μας είναι αρμονική. Είμαστε σε καλό δρόμο συνεργασίας και έτσι πιστεύω ότι θα πάμε μέχρι τέλους».

Στο χορηγικό κομμάτι τι εξέλιξη υπάρχει:

«Υπάρχουν προσθήκες ανθρώπων που έχουνε μπει σε αυτή την ομάδα και θέλουμε μετά το τουρνουά να κάνουμε μία συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσουμε και τη νέα φανέλα και αυτούς τους ανθρώπους που έχουνε βοηθήσει. Ευελπιστούμε να το υλοποιήσουμε τις επόμενες ημέρες».

Προτεινόμενα Άρθρα