«Οπου και αν φτάσουμε, θα είναι επιτυχία»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αρχηγός αλλά και προπονήτρια στα τμήματα υποδομής του συλλόγου

Στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air» του «Libero 107,4» μίλησε η αρχηγός του ΑΡΗ, Ρία Κολληγά, αναφερόμενη τόσο στη χθεσινή απέναντι στους Αβαντίδες Χαλκίδαςμε 5-0 όσο και στην φετινή χρονιά της ομάδας .

Για την χθεσινή νίκη στη Χαλκίδα: «Ηταν ένα εύκολο ματς για εμάς. Πήγαμε, κερδίσαμε και επιστρέψαμε».

Για τα μακρινά ταξίδια που έχει φέτος η ομάδα: «Εχουμε τρία παιχνίδια στην Αθήνα ακόμα. Φέτος γλιτώνουμε την Κρήτη, όχι όμως και την πρωτεύουσα».

Για τις ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα: «Φέτος δυστυχώς συμμετέχουν εννέα ομάδες. Ο Εργοτέλης έφυγε από το πρωτάθλημα λίγο πριν την πρεμιέρα. Είμαστε ήδη στην 3η αγωνιστική και συνεχίζουμε».

Για τις δυσκολίες που έχει το πρωτάθλημα λόγω της μικρής παρουσίας ομάδων: «Εχουμε δει άλλες φορές, κάποιες ομάδες από το Δεκέμβριο να αποχωρούν ομάδες. Οι παράγοντες του πρωταθλήματος, θα πρέπει να το δουν αυτό».

Για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος: «Κάθε Κυριακή θα έχει και κάποια ομάδα ρεπό, όπως εμείς την επόμενη αγωνιστική. Συν ότι υπάρχουν και οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Για παράδειγμα εμείς μέσα στο Νοέμβριο, θα έχουμε μόνο ένα παιχνίδι».

Για την έδρα της ομάδας: «Φέτος θα παίζουμε κυρίως στο γήπεδο του Αχιλλέα Τριανδρίας. Θα δούμε μήπως και γίνει κάποιος αγώνας στο Χαριλάου».

Για τους στόχους της ομάδας: «Επειδή είμαστε από τις πιο νεανικές ομάδες, θέλουμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όπου φτάσουμε, θα είναι επιτυχία».

Για την συνεισφορά του κ. Βουτσά στο τμήμα τα τελευταία τέσσερα χρόνια: «Μπορεί κάποιες φορές να γινόμαστε κουραστικοί, εγώ όμως θέλω να τον ευχαριστήσω και πάλι. Μας έχει αγκαλιάσει και μας έχει βοηθήσει».

Για τον ρόλο της ως προπονήτρια στα τμήματα υποδομής: «Και εκεί γίνεται μία προσπάθεια τα τελευταία χρόνια. Φέτος έχουμε τις κορασίδες και τις νεανίδες, όπου είμαι εγώ μαζί με την Ιωάννα Καλογεροπούλου. Εγώ είμαι υπεύθυνη και προπονώ τις νεανίδες. Προσπαθούμε να κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε, για να στελεχώσουν αυτά τα παιδιά κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα. Αυτή τη στιγμή έχουμε περίπου 40 παιδιά. Και οι γονείς που μας ακούν, τους καλούμε να έρθουν και να γνωρίσουν το γυναικείο ποδόσφαιρο. Είναι ένα όμορφο άθλημα».

Προτεινόμενα Άρθρα