Πάει για την επιστροφή ο Τζόκοβιτς

από AllAboutARIS

Να επιστρέψει στο Νο 1 του κόσμου θέλει ο Σέρβος

O Nόλε, επικεφαλής του Group Ivan Lendl έπεσε με τους Μίλος Ράονιτς, Γκαέλ Μονφίς και Ντόμινικ Τιμ, δηλαδή τρεις αντιπάλους από τους οποίους δεν έχει χάσει ποτέ!

Και δεν είναι μόνο αυτό… Μιλάμε για τενίστες που τον τελευταίο καιρό αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών ή φυσικής κατάστασης! Ειδικά ο Τιμ δείχνει εξαντλημένος..

Ο Μάρεϊ, από την άλλη, στο John McEnroe Group, θα παίξει στο round robin με τους Σταν Βαβρίνκα, Κέι Νισικόρι και Μάριν Τσίλιτς, σαφώς πιο επικίνδυνους τενίστες αυτή τη στιγμή…

Ο Άντι προηγείται με 405 βαθμούς του Τζόκοβιτς και θέλει μια καλή πορεία στο Ο2 για να διατηρηθεί στην κορυφή. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση, πάντως, δεν τα πάει τόσο καλά και είναι ενδεικτικό ότι δεν έχει παίξει ποτέ στον τελικό.

Ο Τζόκερ, αντίθετα, έχει πάρει τον τίτλο τις τελευταίες τέσσερις χρονιές και έχει συνολικά πέντε τρόπαια!

Η κάθε νίκη στο round robin δίνει 200 βαθμούς, η πρόκριση στον τελικό 400 και η κούπα 500. Αν, δηλαδή, κάποιος φτάσει στον θρίαμβο αήττητος, παίρνει 1.500 βαθμούς. Ανοιχτός, λοιπόν, ο δρόμος για τον Νόλε…

Θυμίζουμε ότι στα ημιτελικά περνούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Την Κυριακή (13/11) θα ανοίξει η αυλαία με τα ματς Τζόκοβιτς-Τιμ (16.00) και Ράονιτς-Μονφίς (22.00), ενώ τη Δευτέρα (14/11) θα παίξουν Βαβρίνκα-Νισικόρι (14.00) και Μάρεϊ-Τσίλιτς (22.00).

Προτεινόμενα Άρθρα