Αναχωρεί για Ριέκα η Εθνική πόλο

από AllAboutARIS

Συνολικά 13 πολίστες βρίσκονται στην αποστολή που επέλεξε ο Θόδωρος Βλάχος

Η αποστολή της Εθνικής πόλο αναχωρεί –μέσω Ρώμης- τα ξημερώματα της Δευτέρας (5:55, 14/11) για την πόλη, Ριέκα, όπου την Τρίτη (15/11, 20.15 τοπική) αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Κροατίας.

Αξίζει να σημειωθούν ότι οι δύο ομάδες μαζί με τις Γαλλία και Ολλανδία λαμβάνουν μέρος στον Β’ Προκριματικό Όμιλο της Ευρώπης για το φετινό World League.

Αναλυτικά οι 13 πολίστες που επελέγησαν από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Θόδωρο Βλάχο: Στέφανος Γαλανόπουλος, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Γιάννης  Φουντούλης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Αλέξανδρος Γούνας, Κώστας Γεννηδουνιάς, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Βαγγέλης Δελακάς, Κυριάκος Ποντικέας, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μάριος Καπότσης, Δημήτρης Τίγκας.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται ακόμη ο συνεργάτης του Θοδωρή Βλάχου, Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο έφορος Δημήτρης Γιακουμάτος (αρχηγός αποστολής).

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν ο Αλεσάντρο Σεβέρο (Ιταλία) και ο Ατίλα Μπροσόφσκι (Ρουμανία), με παρατηρητή από πλευράς Fina, τον Ζακ Ρασίν (Ελβετία)

Προτεινόμενα Άρθρα