Οι δηλώσεις του εφόρου και χρηματοδότη της ομάδας πόλο

«Με δουλειά, υπομονή και επιμονή, ξανά στην Α1»

Οι δηλώσεις του εφόρου και χρηματοδότη της ομάδας πόλο, Πασχάλη Καραγιάννη, στο πλαίσιο της επίσημης φωτογράφισης της ομάδας #ARIS

«Καταδικασμένοι να πετύχουμε»

Το πόλο του ΑΡΗ έπιασε και επίσημα δουλειά πριν λίγες ημέρες και ο Πασχάλης Καραγιάννης μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, δίνοντας το σύνθημα για την επιστροφή της ομάδας στην Α1 μέσα στα επόμενα χρόνια. 

«Απο την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την διοίκηση του τμήματος, είχα πει στους συνεργάτες και συναθλητες μου οτι είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε. Ύστερα λοιπον απο πολυ δουλειά, με μεγάλη υπομονή και επιμονή κάνοντας μεγαλες οικονομικές θυσίες έχω να πω οτι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο στοχος είναι η επιστροφή του ΑΣ ΑΡΗΣ στην Α1», ήταν τα λόγια του εφόρου και χρηματοδότη του τμήματος.

Η φωτογράφιση της ομάδας πόλο
Προηγούμενο άρθρο Η φωτογράφιση της ομάδας πόλο
Επόμενο άρθρο "Να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα"
"Να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα"

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News