Δεν τα κατάφεραν οι κορασίδες

από AllAboutARIS

Καλή η εμφάνιση από τις κίτρινες

Σε ένα άκρως εντυπωσιακό αγώνα , οι κορασίδες ηττήθηκαν στον τελευταίο επίσημο αγώνα τους για το 2016 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με σκορ 6-5.

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικού χαρακτήρα και οι κίτρινες διατηρώντας τις γραμμές τους δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες. Ομοίως και οι αντίπαλοι δεν επέτρεψαν στις κίτρινες να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες.

Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο έκτο λεπτό οι κίτρινες βρεθήκαν πίσω στο σκορ, όταν μετά από κυκλοφορία της μπάλας οι αντίπαλοι δημιούργησαν ρήγμα στην άμυνα και με σουτ από το ύψος της περιοχής άνοιξαν το σκορ.

Οι κίτρινες αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν με την Δήμητρα Κρομύδα στο 11’ με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής,μετά από σέντρα ακριβείας της Δάφνης Αντωνιάδου.

Οι αντίπαλοι αντέδρασαν και με έναν συνδυασμό πήραν το προβάδισμα με 2-1 στο 16’.

Οι αντίπαλοι αύξησαν το σκορ σε 3-1 μετά από μία αδράνεια της άμυνας των κορασίδων του ΑΡΗ στο 24’.

Τα επόμενα λεπτά και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου οι αντίπαλοι με pressing σε όλο το γήπεδο ,δεν επέτρεψαν στις κίτρινες να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν ευκαιρίες.
Έτσι το ημίχρονο βρήκε τον Απόλλων να προηγείται με 3-1.

Οι κίτρινες με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ,ανέβασαν πολύ την απόδοση τους και πέτυχαν τρία γκολ σε δέκα λεπτά.

Στο 26′ έγινε το 3-2 με την Δήμητρα Κρομύδα με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή,μετά από όμορφο συνδυασμό των κοριτσιών του ΑΡΗ.

Στο 28′ ήρθε η ισοφάριση για τις κίτρινες το 3-3 με την Δάφνη Αντωνιάδου με όμορφο σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής,αφού πρώτα πήρε το ριμπάουντ μετά το δοκάρι που είχε η Εριφύλη Γεωργαλά σε δικό της σουτ από την μικρή περιοχή!

Στο 29′ η Δήμητρα Κρομύδα έδωσε το προβάδισμα στις κορασίδες του ΑΡΗΣ με ωραίο δυνατό μακρινό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή!

Δύο λεπτά αργότερα οι κίτρινες έκαναν το 3-5 υπέρ τους με αυτογκόλ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια της Δάφνης Αντωνιάδου,η οποία στην συνέχεια έκανε μια σέντρα-σουτ και ο αντίπαλος αμυντικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!

Στην συνέχεια όμως, οι κίτρινες δεν κράτησαν το υπέρ τους σκορ και δέχτηκαν τρία γκολ στο 35′,στο 40′ και στο 48′ της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να ηττηθούν με σκορ 6-5.

Ντεμπούτο με τις κορασίδες του ΑΡΗ στον αγώνα εναντίον του Απόλλων Καλαμαριάς έκανε η Αναστασία Παπανικολάου!

Η προπονήτρια των κορασίδων του ΑΡΗ,η Ιωάννα Καλογεροπούλου χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες τις από τις οποίες έμεινε ικανοποιημένη για την απόδοση τους,αλλά όχι από το αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είναι νικηφόρο για τις κορασίδες του ΑΡΗ.

ΑΡΗΣ(Καλογεροπούλου):Κιουρτσή(τερματοφύλακας),Τσιάτσου,
Γρηγοριάδου,Θεοδωράκη,Κρομύδα,Αντωνιάδου,
Γεωργαλά,Αϊδινή.

Προτεινόμενα Άρθρα