Στη Νέα Υόρκη συνεχίζει η Στεφανίδη

από AllAboutARIS

Σε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς, τη Νέα Υόρκη, θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της η Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα είναι ένα από τα δυνατά ονόματα του γνωστού μίτινγκ, το οποίο θα γίνει το Σάββατο (11/2) και στο οποίο πριν από ένα χρόνο ξεπέρασε τα 4,90 μέτρα. 

Η ολυμπιονίκης του Ρίο θα κάνει τον τρίτο της αγώνα στη σεζόν, στον οποίο θα επιδιώξει μια επίδοση καλύτερη από το 4,63 μ., που έκανε στο ντεμπούτο της.

Η 27χρονη την περασμένη εβδομάδα αγωνίστηκε στο Κλερμόν Φεράν όπου ήταν δεύτερη με 4,61 μ. «Στη Γαλλία αγωνίστηκα με τα δύο μεγάλα κοντάρια, τα οποία πήδησα και στο Ρίο, που όμως, μου ήταν μικρά. Στη Νέα Υόρκη θα δοκιμάσω με μεγαλύτερα και αυτό θα με βοηθήσει να ανέβω υψηλότερα. Γενικώς είμαι λίγο κουρασμένη γιατί δεν έχω χαλαρώσει από την προπόνηση, ωστόσο είμαι καλά και πιστεύω πως στο Βελιγράδι θα είμαι στην επιθυμητή κατάσταση», είπε η Στεφανίδη, η οποία στη Nέα Υόρκη θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει για δεύτερη φορά τη Σάντι Μόρις, νικήτρια πριν λίγες ημέρες στο Κλερμόν Φεράν.

Το επί κοντώ στο μίτινγκ της Νέα Υόρκης έχει το όνομα του Ελληνοαμερικανού, Τζον Κατσιματίδης, που για χάρη της Στεφανίδη, επέλεξε να γίνει ο βασικός χορηγός του αγωνίσματος.

Προτεινόμενα Άρθρα