Παράπονα του ΑΡΗ για φιλοξενία και διαιτησία στη Σαντορίνη

από AllAboutARIS

Ανάλογο σκηνικό με πέρσι βίωσε ο ΑΡΗΣ στη Σαντορίνη…

Χθες πραγματοποιήθηκε το ντέρμπι του ΑΟ Θήρας με τον ΑΡΗ, ένα παιχνίδι που μπορούσε να κρίνει πολλά για το ποια ομάδα θα κατακτήσει την 4η θέση που οδηγεί στα play-off. 

Ο ΑΡΗΣ αν και ξεκίνησε καλά και πήρε το πρώτο σετ ηττήθηκε με 3-1. Σε αυτό συνέβαλαν οι φίλοι της ομάδα της Θήρας αλλά και οι διαιτητές και παρατηρητές του αγώνα, οι οποίοι δεν προστάτεψαν τον ΑΡΗ.

Η φιλοξενία που γνώρισε η αποστολή του ΑΡΗ δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, κάτι που έγινε και πέρσι, καθώς από το πρώτο σετ οπαδοί των γηπεδούχων έβριζαν και πετούσαν αντικείμενα προς στους κιτρινόμαυρους. 

Ωστόσο, τα παράπονα του ΑΡΗ είναι, κυρίως, για τους διαιτητές που σε κρίσιμα σημεία έβαλαν… το χεράκι τους για να κριθεί το αποτέλεσμα. Παράπονα έχει και από τον παρατηρητή του αγώνα που δεν προστάτεψε την αποστολή, ενώ όταν ο ΑΡΗΣ ζητούσε να γίνουν παρατηρήσεις από τα μεγάφωνα, εκείνος τους έβαζε τις φωνές και δεν το έκανε. 

Στο τέλος, ένας παράγοντας του ΑΟ Θήρας ζήτησε από τους φίλους της ομάδα του να ηρεμήσουν. Συνεπώς, ο ΑΡΗΣ έχει πολλά παράπονα από τη φιλοξενία και τη διαιτησία στο χθεσινό ντέρμπι.

Προτεινόμενα Άρθρα