«Σημαντικός για τον ΑΡΗ ο τίτλος»

από AllAboutARIS

«Κρίσιμος ο αγώνας με τον Ολυμπιακό»

Στην εκπομπή  του AllAboutARIS on AIR στον Libero 107,4 fm φιλοξενήθηκε μια από τις πρωταγωνίστριες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τις κορασίδες του ΑΡΗ στο βόλεϊ, η Ευφροσύνη Αλεξάκου, όπου αναφέρθηκε στο επίτευγμα αυτό της ομάδας.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις της:

Για το αν συμμετέχει και στα 3 τμήματα βόλεϊ του ΑΡΗ:

«Κάνω προπονήσεις μόνο με την μεγάλη ομάδα. Με τις νεανίδες και τις κορασίδες προπονούμαι μόνο όταν έχουμε τέτοιες διοργανώσεις όπως το final four».

Για το αν ο τίτλος ήρθε εύκολα:

«Είχαμε πάει εκεί ως το φαβορί , αλλά έπρεπε να το αποδείξουμε. Εύκολο δεν ήταν για όλα τα κορίτσια».

Για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που ακολουθεί:

«Δεν  έχει οριστεί ακόμη το πανελλήνιο γιατί θα υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις με την Εθνική Κορασίδων, οπότε λογικά μετά το Πάσχα θα γίνει το Πανελλήνιο των Νεανίδων και μετά των Κορασίδων».

Για το ότι το τμήμα των Κορασίδων του ΑΡΗ είχε να πάρει τίτλο 10 χρόνια:

«Μετά από 10 χρόνια να κατακτάς το τρόπαιο και να περνάς από το πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ που είναι πολύ δύσκολο είναι πολύ σημαντικό για τον ΑΡΗ».

Για το ότι ήταν MVP στον τίτλο των Νεανίδων:

«Ναι ήμουν ΜVP, δεν κατάφερα να είμαι και εδώ, αλλά το τρόπαιο είναι που μετράει».

Για το ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός το ερχόμενο Σαββατοκύριακο:

«Ξέρουμε όλοι ότι ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί της Α1 και εμείς στους τελευταίους αγώνες παίζουμε καλά. Είναι ένας αγώνας κρίσιμος για εμάς».

Για το τι θα συμβούλευε τους γονείς για τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το βόλεϊ:

«Το παιδί δεν πρέπει να μένει στο σπίτι, πρέπει να ασχολείται με τον αθλητισμό, σε οποιαδήποτε μορφή. Ο ΑΡΗΣ είναι ένας καλός σύλλογος που βάζει γερές βάσεις στα αναπτυξιακά τμήματα και οι γονείς θα πρέπει να έχουν υπομονή και στήριξη στα παιδιά τους».

Για το αν η ίδια τα προλαβαίνει όλα:

«Σίγουρα είναι δύσκολο να συνδυάσεις όλα. Δίνεις βαρύτητα σε αυτό που αγαπάς περισσότερο. Εγώ δίνω μεγαλύτερη βαρύτητα στο βόλεϊ, αλλά προσπαθώ και στο σχολείο».

Προτεινόμενα Άρθρα