"Ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα της καρδιάς μου!"

από AllAboutARIS

"Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ματς κυπέλλου στην Ξάνθη", παραδέχεται ο τραγουδιστής

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εφημερίδα «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!» ο γνωστός τραγουδιστής, Θοδωρής Φέρρης, ο οποίος αναφέρθηκε στην αγάπη του για τον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο, κάνοντας μία αναδρομή στον χρόνο για τα όσα έχει ζήσει ως φίλαθλος του ΑΡΗ.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

Για το από πότε είναι ΑΡΗΣ: «Εγώ είμαι ΑΡΗΣ από την εποχή του Γκάλη. Θυμάμαι ότι όλα τα παιδιά τότε, ακόμα και στην Αθήνα όπου πήγα σχολείο τα πρώτα χρόνια, ήταν ΑΡΗΣ. Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά; Όταν, όμως, μετακομίσαμε οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη το ΄92, ήμουν άτυχος, γιατί δεν πρόλαβα να δω τον Γκάλη να παίζει με τη φανέλα του ΑΡΗ. Ήταν η εποχή που χώρισαν οι δρόμοι του μεγάλου αυτού αθλητή με τον Σύλλογο, ωστόσο, εγώ έδινα κανονικά το παρών στο Παλέ ντε Σπορ».

Για τις επισκέψεις του στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Εξαπλώθηκε γρήγορα το… «κιτρινόμαυρο» μικρόβιο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα! Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ του Νέτο στις καθυστερήσεις του προημιτελικού με την Ξάνθη στην ακριτική πόλη το 2010, όπως και τους τρελούς πανηγυρισμούς, που ακολούθησαν αυτού».

Για τα ταξίδια στο εξωτερικό με τον ΑΡΗ: «Ήμουν κοντά στον ΑΡΗ στη Σαραγόσα, στη Μαδρίτη, στο Μόναχο, στο Μάντσεστερ, αλλά και στο Σαρλερουά και στη Βαρκελώνη για το μπάσκετ».

Για το ενημερώνεται για τα τεκταινόμενα στον σύλλογο: «Εννοείται πως όποτε οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις μου το επιτρέπουν, θα δώσω το παρών στο γήπεδο που παίζει ο ΑΡΗΣ. Ωστόσο, φροντίζω να ενημερώνομαι συχνά είτε από φίλους είτε μέσω διαδικτύου για το τι γίνεται στον Σύλλογο. Είναι, εξάλλου, η ομάδα της καρδιάς μου!».

Προτεινόμενα Άρθρα