«Είμαστε έτοιμοι»

από AllAboutARIS

Οι νεάνιδες του ΑΡΗ, αντιμετωπίζουν απόψε στις 21:00, στο Κλειστό της Πυλαίας, τον Π.Α.Ο.Κ. και ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Κουλακιώτη, κόουτς Μακρής, μιλάει στο AllAboutARIS για την σημερινή δοκιμασία των «κιτρίνων».

Τα κορίτσια του ΑΡΗ βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας και σήμερα θέλουν τη νίκη, προκειμένου να «κλειδώσουν» το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Για την σημερινή αναμέτρηση, ο κόουτς Μακρής σημείωσε αρχικά: «Δεν αντιμετωπίζουμε αγωνιστικά προβλήματα, δουλέψαμε αρκετά για το συγκεκριμένο παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι».

Στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων, ο ΑΡΗΣ μ’ ένα «ξέσπασμα» στο 4ο δεκάλεπτο, κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 57-42, αλλά οι «κίτρινες» γνωρίζουν πως η σημερινή αναμέτρηση έχει διαφορετικό βαθμό δυσκολίας.

«Έχουμε την ψυχολογία από τη νίκη στον 1ο αγώνα, αλλά το σημερινό ματς είναι τελείως διαφορετικό και δύσκολο. Η άμυνα και οι σωστές επιλογές στην επίθεση, είναι τα στοιχεία που θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση της αναμέτρησης».

Ολοκληρώνοντας, ο κόουτς Μακρής ανέφερε: «Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη δοκιμασία, αλλά αν καταφέρουμε και κάνουμε το παιχνίδι μας, θ’ αυξήσουμε τις πιθανότητες για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Προτεινόμενα Άρθρα