Στις 1 Απριλίου τα «Πετρίδεια»

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ διοργανώνει αγώνες κολύμβησης «ΠΕΤΡΙΔΕΙΑ 2017» που θα διεξαχθούν στη Νάουσα τον Απρίλιο 2017 και τελούν υπό την αιγίδα της Π.Ε.Κ.Κ.Δ.Μ..

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 2 αγωνιστικές ενότητες το Σάββατο πρωί και απόγευμα 01/04/2017 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας με ηλεκτρονική χρονομέτρηση και σύμφωνα με τους κανονισμούς της FINA. Τα τελικά αποτελέσματα όλων των αγωνισμάτων θα αναρτούνται στην ιστοσελίδα της ΠΕΚΚΔΜ www.koe.org.pekkdm.gr 30 λεπτά μετά το τέλος κάθε αγωνιστικής ενότητας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όλοι οι Σύλλογοι που ανήκουν στη δύναμη της Κ.Ο.Ε., με κολυμβητές και κολυμβήτριες γεννηθέντες: 2008 ( 9 ετών ), 2007 (10 ετών), 2006 (11 ετών) και 2005 (12 ετών).

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με 8 αθλητές /τριες ανά αγώνισμα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής στους αγώνες θα πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία της ΠΕΚΚΔΜ (Fax 2310245881-Τηλ..2310245323) μέχρι την Δευτέρα 27 Μαρτ 2014 και ώρα 14:00 μ.μ Οι Σύλλογοι που διαθέτουν e-mail μπορούν να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους ηλεκτρονικά ((pekkdm@otenet.gr). Παρακαλούνται όλοι οι Σύλλογοι να επιβεβαιώσουν την παραλαβή των δηλώσεών τους από την ΠΕΚΚΔΜ.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 10 € (ευρώ) ανά κολυμβητή – τρια. Το συνολικό κόστος για κάθε σύλλογο θα υπολογιστεί με βάση τις δηλώσεις που θα σταλούν στην ΠΕΚΚΔΜ.

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Κ.Ο.Ε. Όλα τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν σε τελικές σειρές, οι οποίες θα καταρτιστούν βάση τις καλύτερες επιδόσεις των κολυμβητών-τριων που θα συμμετέχουν, ξεκινώντας από την “γρηγορότερη” (εκείνη με τις 8 καλύτερες επιδόσεις) και καταλήγοντας στην πιο “αργή” σειρά . Παρακαλούνται οι προπονητές να ενημερώσουν τους κολυμβητές-τριες τους ότι για εξοικονόμηση χρόνου, θα υπάρχει συνεχής ροή στην τέλεση όλων των αγωνισμάτων και αμέσως μετά το τέλος μιας σειράς (με τον τερματισμό του τελευταίου κολυμβητή της σειράς), θα δίνεται εκκίνηση στους κολυμβητές-τριες της επόμενης. Θα πρέπει λοιπόν οι κολυμβητές-τριες που τερμάτισαν, να περιμένουν μέσα στο νερό στην άκρη της διαδρομής κοντά στο τοίχωμα της πισίνας, προσέχοντας να μην αγγίξουν ξανά την ηλεκτρονική πλάκα, μέχρι να δοθεί η εκκίνηση στην επόμενη σειρά και αμέσως μετά να εξέλθουν γρήγορα από την πισίνα, από τα πλαϊνά τοιχώματά της. Αυτή η διαδικασία δεν θα ισχύσει για τα αγωνίσματα των 50 μέτρων.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ

Στους τρεις (3) πρώτους νικητές κάθε αγωνίσματος , ανά κατηγορία , θα απονέμονται μετάλλια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Πληροφορίες θα δίνονται καθημερινά από τον Γενικό Αρχηγό του Α.Σ. «ΑΡΗΣ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» Κο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ (………………) για διαδικαστικά θέματα, και από τον προπονητή ΠΑΠΑΔΟΠΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ (6944452071), για θέματα αγωνιστικά.

Προτεινόμενα Άρθρα