«Να μην χαθεί η ευκαιρία»

από AllAboutARIS

«Ο κόσμος πρέπει να δείξει υπομονή και εμπιστοσύνη»

Ο Ντίνος Αγγελίδης, με συνέντευξη του στην «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!» και στον Γιάννη Δασκάλου στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΑΡΗ , ζητώντας του να εμπιστευτεί τον Νίκο Λάσκαρη

«Να μην χαθεί η ευκαιρία»

Του τηλεφωνήσαμε με αφορμή την 24η επέτειο της κατάκτησης του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου στο Τορίνο, κόντρα στην Εφές Πίλσεν. Ο Ντίνος Αγγελίδης, πρώην αρχηγός του ΑΡΗ που ήταν «παρών» και τότε, αλλά και σε μερικές από τις σπουδαιότερες στιγμές της ιστορίας του Αυτοκράτορα, είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Μπιλμπάο και ξεκίνησε μια νέα ζωή με την οικογένειά του, ανοίγοντας ένα υπέροχο εστιατόριο που θέλει να κερδίσει το «στοίχημα» των απαιτητικών Βάσκων.

«Είμαι κι εγώ ένας οικονομικός μετανάστης, όπως χιλιάδες άλλοι συμπατριώτες μας, όμως δεν παραπονιέμαι. Το Μπιλμπάο είναι το καινούργιο μου «λιμάνι» και εύχομαι το νέο μου επιχειρηματικό εγχείρημα, να δείξει για μια ακόμη φορά ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε ικανοί και άξιοι άνθρωποι» μας είπε, αρχικά, ο Ντίνος Αγγελίδης, στον οποίο ευχηθήκαμε να πάνε όλα δεξιά. Και φυσικά, αμέσως μετά, περάσαμε στο… παρασύνθημα.
«Πέρασαν κιόλας 24 χρόνια έτσι» ήταν η αρχική αντίδραση του Ντίνου για την επέτειο του Τορίνο, για την οποία συμπλήρωσε: «Ήταν πολύ σημαντικός τελικός, το «πρέπει» για την κατάκτηση του τίτλου ήταν πολύ μεγάλο και γι’ αυτό είχαμε μεγάλο άγχος και πίεση. Ήταν η πρώτη χρονιά σε μια μεταβατική περίοδο χωρίς τον Νίκο Γκάλη στην ομάδα και είχαμε απέναντί μας μια Τουρκική ομάδα, που εκείνα για εκείνα τα χρόνια ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Ζοριστήκαμε, δεν παίξαμε καλά, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τον τίτλο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Αμέσως μετά, επιλέξαμε να περάσουμε στο σήμερα και να δώσουμε στον Ντίνο Αγγελίδη την ευκαιρία να μιλήσει για την φετινή, άσχημη αγωνιστικά χρονιά. «Αν και μακριά, ξέρω ότι η ομάδα είχε φέτος αντίστροφη πορεία σε σχέση με την περσινή. Αυτό μπορεί να συμβεί, δεν χρειάζεται απογοήτευση αλλά ακόμη περισσότερη προσπάθεια και δουλειά» είπε ο πρώην αρχηγός του Άρη, δίνοντας σύνθημα στήριξης προς τον Νίκο Λάσκαρη:
«Είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω και έχω άριστες εντυπώσεις. Έχει νοικοκυρέψει την ομάδα και παρά τα όποια λάθη μπορεί να γίνονται, βοήθησε τον ΑΡΗ να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Ο κόσμος πρέπει να δείξει υπομονή και εμπιστοσύνη, για να μην χαθεί η ευκαιρία με έναν άνθρωπο που μπορεί και θέλει να βοηθήσει».

Προτεινόμενα Άρθρα