«Πρώτα λύση στο οικονομικό και μετά άνοδος»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο έφορος της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΑΡΗ, Γιάννης Βαρβούτας φιλοξενήθηκε, στον «Libero 107,4» και στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air»

Ο έφορος της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΑΡΗ, Γιάννης Βαρβούτας φιλοξενήθηκε, στον «Libero 107,4» και στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air», κάνοντας το… ταμείο της φετινής σεζόν και πως το τμήμα μπορεί να αποκτήσει βλέψεις επιστροφής στην Volleyleague.

Για τη φετινή σεζόν και την απώλεια της ανόδου: «Το θέμα της ανόδου έχει πολλές προεκτάσεις. Η βασική είναι το οικονομικό. Αν ανεβαίναμε σήμερα, θα ενεργοποιούνταν οι παλαιές οφειλές που φτάνουν τις 500 χιλιάδες ευρώ. Για να έρθει η άνοδος, θα πρέπει να προετοιμαστούμε και στο οικονομικό κομμάτι ώστε να παίξουμε χωρίς προβλήματα».

Η πορεία της ομάδας δεν έδειξε ότι θα ανεβαίναμε παρά το γεγονός ότι το παλεύαμε μέχρι τέλους. Αν γίνει η περιβόητη Pro League, εμείς που έχουμε καταλάβει την 5η θέση θα παίξουμε με την 4η ΧΑΝΘ που βρίσκεται σε άλλον υποόμιλο. Θα ακολουθήσει και ένα ακόμη ζευγάρι και υπό προϋποθέσεις μπορεί να πάρουμε μία θέση στην Pro League».

Για τις αποχωρήσεις κάποιων αθλητών τις τελευταίες αγωνιστικές: «Ο καθένας έφυγε για δικούς τους λόγους, οι οποίοι δεν έχουν να κάνουν με το οικονομικό. Βάσει του ό,τι προσέφερε ο καθένας, πήρε αυτό που του αναλογεί. Ναι μεν είχαμε οικονομικές δυσκολίες, απλά προσπαθούσαμε αυτά που είχαμε υποσχεθεί να γίνουν πράξη. Φεύγοντας οι αθλητές, είχα πει ότι είναι υγεία μία ομάδα να στηρίζεται στα δικά της παιδιά. Κάποιοι το εξέλαβαν ως SOS. Αυτά τα παιδιά τα πήραμε από το εφηβικό και τα ρίξαμε στο ανδρικό. Τους πλαισίωσαν 2-3 παιδιά από το παιδικό και υπό τις οδηγίες του κ. Γζουντέλη έφεραν ένα αποτελέσματα που ναι μεν για το όνομα του ΑΡΗ είναι αποτυχία αλλά αν αναλογιστεί κανείς τι έχει τραβήξει η ομάδα, αποτελεί επιτυχία για τα παιδιά».

Για την επόμενη μέρα της ομάδας: «Είναι θέμα καθαρά οικονομικό ώστε να βάλουμε τις βάσεις για να ανέβουμε. Είτε από την Α2 είτε από την Pro League. Πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση με τις παλιές οφειλές και να φτιάξουμε μία ομάδα που θα κερδίζει όλους τους αγώνες σε κάθε γήπεδο».

Προτεινόμενα Άρθρα