12 μετάλλια για τους πυγμάχους του ΑΡΗ (pic)

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ συμμετείχε με εννέα αθλητές

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες πυγμαχίας που διοργάνωσε ο Α.Σ. ΑΡΗΣ το Σάββατο 8 Απριλίου στην αίθουσα πυγμαχίας «Μιχαήλ Μπογδάνος» στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τη συμμετοχή εννέα σωματείων και 28 αθλητών και αθλητριών σε όλες τις κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, το τμήμα πυγμαχίας του ΑΡΗ συμμετείχε με εννέα αθλητές και τρεις αθλήτριες, οι οποίοι κατέκτησαν 6 χρυσά και 6 αργυρά μετάλλια. Αναλυτικά, τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Κουλούρης Μανώλης στα 42 κιλά στην κατηγορία παμπαίδων, Πηλείδης Χρήστος στα 69 κιλά, Νάκος Λεωνίδας στα 81 κιλά, Γκογκαλάτσε Αλέξανδρος στα 75 κιλά, Κομνηνόπουλος Γιώργος στα 81 κιλά στην κατηγορία ανδρών και Μέτσκα Παναγιώτα στα 54 κιλά στην κατηγορία των γυναικών.

Επίσης, τα αργυρά μετάλλια κατέκτησαν οι Λάγιου Μαρία στα 64 κιλά, Σιαπάτη Αφροδίτη στα 54 κιλά στην κατηγορία των γυναικών, Καραβάσιας Στάθης στα 69 κιλά, Μιχαλιός Γιώργος στα 75 κιλά, Γκρόσου Βίκτωρας στα 91 κιλά και Προυσινούδης Δημήτρης στα 75 κιλά στην κατηγορία των ανδρών.

Οι παράγοντες του τμήματος πυγμαχίας θέλουν να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους του ΑΡΗ, που με την παρουσία τους στήριξαν για άλλη μια φορά τους πυγμάχους μας, αλλά και το φίλαθλο κοινό που γέμισε την αίθουσα.

Προτεινόμενα Άρθρα