«Αυτό που κάναμε ήταν κατόρθωμα για την εποχή εκείνη»

από AllAboutARIS

"Δεν μπορεί ένας σύλλογος που έδωσε τα φώτα του σε όλη την Θεσσαλονίκη, να μην βρίσκεται πουθενά…", εξέφρασε το παράπονό του

Συμπληρώνονται σήμερα 20 χρόνια από την στιγμή που η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας κι ο πρωτεργάτης εκείνης της μεγάλης επιτυχίας, Κώστας Χαριτωνίδης, μίλησε στο AllaboutARIS για το τι θυμάται από εκείνη την ημέρα, αλλά και την τωρινή κατάσταση του τμήματος.

«Η επέτειος αυτή συμβολίζει πάντοτε μία μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο, που κατάφερε να ‘σπάσει’ το δίπολο Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και να πάρει το πρωτάθλημα. Μία προσπάθεια που στηρίχθηκε ως επί το πλείστον μας σε δικά μας παιδιά και δύο πολύ καλούς παίκτες ξένους», σχολίασε αρχικά, για να προσθέσει:

«Αυτό που κάναμε ήταν κατόρθωμα για την εποχή εκείνη».

Επίσης, ερωτηθείς για το τι θυμάται από εκείνη την ημέρα είχε να πει: «Δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα, όλοι ήμασταν σε υπερδιέγερση. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα. Μπορεί να είχαμε καλή ομάδα, αλλά δεν ήταν εύκολο. Το δυσκολότερο, πάντως, δεν είναι μόνο να φτάσεις ψηλά, αλλά και να διατηρείσαι στην κορυφή», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη σημερινή κατάσταση, που βιώνει το τμήμα, λέγοντας:

«Δυστυχώς, κανείς σήμερα δεν ασχολείται με το μεγαλύτερο τμήμα του συλλόγου. Δεν μπορεί ένας σύλλογος που έδωσε τα φώτα του σε όλη την Θεσσαλονίκη, να μην βρίσκεται πουθενά…», εξέφρασε το παράπονό του ο κ. Χαριτωνίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα