«6 στα 6» η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο

από AllAboutARIS

Ασταμάτητοι οι παίκτες του ΑΡΗ

Στο 1ο και 2ο δεκάλεπτο , μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον ο ΑΡΗΣ απειλήθηκε πιο πολύ από τον ίδιο του τον εαυτό , αφού παρασύρθηκε στο δυνατό αλλά και σε αρκετές περιπτώσεις σκληρό παιχνίδι των παικτών της Ίριδας . Όπως δείχνουν και τα δεκάλεπτα η Καβάλα προσπάθησε να χτυπήσει το ματς στα ίσια αλλά η ποιότητα του συνόλου του Άρη δεν άφησε περαιτέρω αμφιβολίες για το ποιά ομάδα θα ήταν η τελική κάτοχος του ροζ φύλλου αγώνα .

Βελτιώνοντας την ηρεμία της στο 3ο δεκάλεπτο και με σωστές επιλογές , έδειξε πραγματικά την ποιότητα που τον διακρίνει . Σπάζοντας εύκολα την πίεση των γηπεδούχων , χάνοντας όμως και πολλά εύκολα καλάθια , κατάφερε να πάρει την νίκη . Αξίζει να σημειωθεί ότι με την αποστολή δεν ταξίδεψε ένας σημαντικός παίκτης , ο Καλογιάννης Δημήτρης , λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων . Επίσης παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη και ο Πρόδρομος Χρηστίδης.

Ο Aris WBC εύχεται στην ομάδα της Ίριδας καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην προσπάθειά της .
Η πορεία προς το Final Four της Κω συνεχίζεται . Επόμενος σταθμός η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρικάλων το επόμενο Σαββατοκύριακο ( 06-07/04/2017 ) στο κλειστό της Σταυρούπολης .

Τα δεκάλεπτα
Α. 9-10
Β. 13-12
Γ. 8-20
Δ. 10-11

Προτεινόμενα Άρθρα