«Η προσπάθεια του ΑΡΗ έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο»

από AllAboutARIS

"Ο Πάνος Τσολακούδης έχει ατέλειωτο μεράκι για την ομάδα της καρδιάς του"

Το 3ο τουρνουά πόλο Splash ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στην πόλη του Λουτρακίου, με τον ΑΡΗ να δίνει δυναμικό παρών στην κατηγορία των μίνι παίδων.

Το pisina.net έγραψε για την παρουσία των «κιτρινόμαυρων» στη διοργάνωση:

«Ο Πάνος Τσολακούδης έχει ατέλειωτο μεράκι για την ομάδα της καρδιάς του. Τα παιδιά το έχουν καταλάβει και αντιδρούν ανάλογα. Η αγάπη τους προς το πρόσωπό του, τον αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Ο νέος επίσης προπονητής των ακαδημιών του ΑΡΗ, ο Κ, Παυλίδης, που παρευρέθηκε στο τουρνουά, είχε αναλάβει το δύσκολο έργο της εξήγησης των λαθών στα παιδιά που αντικαθίσταντο από τον Πάνο. Και οι 2 συμπλήρωναν εξαιρετικά ο ένας τον άλλο.

Οι γονείς στην εξέδρα ήταν ευτυχείς, αφού έβλεπαν τα παιδιά τους χαμογελαστά. Γενικά, η προσπάθεια της ιστορικής ομάδας του ΑΡΗ, έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο και είμαι βέβαιος ότι θα αποδώσει καρπούς πολύ πιο γρήγορα από ότι φαντάζεται ο οποιοσδήποτε. Τα παιδιά, που ουσιαστικά ξεκίνησαν εδώ κι 1 χρόνο την προσπάθειά τους, έπαιζαν καλά και βελτιώνονταν από παιχνίδι σε παιχνίδι. Μάλιστα, σκόραραν πολύ και ικανοποιήθηκαν πλήρως. Η νίκη με την Ιτέα μάλιστα ήταν η κληρονομιά από το τουρνουά».

Προτεινόμενα Άρθρα