«Κάποιοι μας θεωρούσαν ξεγραμμένους»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Στόχος μας τα παιδιά αυτά κάποια στιγμή να στελεχώσουν τη γυναικεία ομάδα»

Στην επιτυχία των νεανίδων με την κατάκτηση του Πανελλήνιο Πρωταθλήματος αναφέρθηκε τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιάννης Γιαννάκης, με συνέντευξη που παραχώρησε στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On AIR».

Για την κατάκτηση το Πανελλήνιο τίτλου από τις νεανίδες: «Είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογος του ΑΡΗ κατακτάει έναν πανελλήνιο τίτλο στις αναπτυξιακές ηλικίες του βόλεϊ. Είναι ο τρίτος φετινός μας τίτλος μετά το πρωτάθλημα στην ΕΠΕΣΘ που κατέκτησαν κορασίδες και νεάνιδες».

Για το πολύ καλό υλικό που υπάρχει στα τμήματα υποδομής της ομάδας: «Μας δίνει χαρά, διότι αποτελεί επιτυχία για τον σχεδιασμό μας. Απέναντι μας είχαμε και μία ομάδα όπως τον Μαρκόπουλο, κάτι που δίνει μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία μας. Τρεις αθλήτριες των αντιπάλων κλήθηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής. Κάποιοι μας θεωρούσαν ξεγραμμένους, αλλά αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί μπορεί να κερδίζαμε και με 3-0. Αυτός είναι ο στόχος και η φιλοσοφία μας. Πρέπει να τα παιδιά των ακαδημιών σιγά-σιγά να μπουν στο γυναικείο τμήμα και η ομάδα να έχει γηγενείς αθλήτριες».

Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ στο γυναικείο βόλεϊ αρχίζει να αποτελεί πόλο έλξης: «Σήμερα το πρωί δέχθηκαν πολλά τηλεφωνήματα για συγχαρητήρια. Πολλά από αυτά ήρθαν και από γονείς που θέλουν να δουν τα παιδιά τους να παίζουν στον ΑΡΗ. Το σημαντικό είναι να υπάρχει εξέλιξη σε κάθε τμήμα και να γίνεται πόλος έλξης. Είναι κάτι που απολαμβάνουμε».

Για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν: «Έχουμε ακόμα τα πρωταθλήματα κορασίδων και παγκορασίδων. Παράλληλα όμως ξεκινάει ο σχεδιασμός και για το γυναικείο τμήμα. Πρέπει να τα συνδυάσουμε όλα».

Γα τους στόχους του γυναικείου τμήματος τη νέα σεζόν: «Φέτος βγήκαμε 5οι όπως και πέρυσι. Τα οικονομικά και οι διαφορές από τις ομάδες που τερμάτισαν οριακά πιο πάνω από εμάς, είναι μεγάλη. Θα το παλέψουμε για να πρωταγωνιστήσουμε πάλι και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Εχουμε ένα πλάνο το οποίο τηρούμε υπομονή. Κάνουμε προσεκτικές κινήσεις και το καλό αποτέλεσμα βγαίνει μέσα στο γήπεδο».

Για την προσφορά του κ. Ρετζεπέρη και φέτος στο γυναικείο βόλεϊ: «Η χαρά και οι επιτυχίες είναι η καλύτερη…τροφή για κάποιους ανθρώπους που προσφέρουν ανιδιοτελώς. Επίσης μας χαροποιήσει πολύ η στήριξη του κόσμου φέτος σε όλα τα τμήματα. Υπάρχει μία στεναχώρια στον κόσμο αλλά ήταν δίπλα μας, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και μας χαροποίησε πολύ αυτό».

Για τον προπονητή των τμημάτων υποδομής, κ. Τσαϊρέλη, ο οποίος κατέκτησε φέτος τρεις τίτλους: «Η δουλειά που κάνει είναι εξαιρετική. Οι γονείς είναι ευχαριστημένοι και τα παιδιά βελτιώνονται».

Για το ανδρικό βόλεϊ: «Έκανε μία προσπάθεια, έτρεξε το τμήμα αλλά δεν υπήρξαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πρέπει να κάποιοι άνθρωποι να βοηθήσουν τον κ. Βαρβούτα. Να δημιουργηθεί ένα πλάνο που θα έχει μία λογική. Δηλαδή να βελτιωθούν οι ακαδημίες, να βρεθούν κάποιοι χορηγοί και να μπορέσει το τμήμα βήμα-βήμα να περπατήσει. Το να ανέβει, είναι το εύκολο. Το θέμα όμως είναι το γίνεται από εκεί και πέρα με τις οφειλές που υπάρχουν προς αθλητές».

Προτεινόμενα Άρθρα