Κέρδισαν το χειροκρότημα οι μικροί πυγμάχοι του ΑΡΗ (pics)

από AllAboutARIS

Η παιδική ακαδημία πυγμαχίας του ΑΡΗ είναι η μόνη στην Θεσσαλονίκη, η οποία λειτουργεί συστηματικά και μεθοδικά με στόχο την ανάπτυξη της πυγμαχίας σε παιδιά μικρής ηλικίας

Με τη συμμετοχή 30 αθλητών από πέντε συλλόγους  πραγματοποιήθηκε η πυγμαχική συνάντηση παιδικών ακαδημιών, που διοργάνωσε το τμήμα πυγμαχίας του ΑΣ ΑΡΗΣ το Σάββατο 13 Μαΐου στην αίθουσα πυγμαχίας «Μιχαήλ Μπογδάνος» του γηπέδου Κλεάνθης Βικελιδης.

Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν ηλικίας από 5 έως 13 ετών και αποτελούν το μέλλον της ελληνικής πυγμαχίας. Οι μικροί μελλοντικοί πρωταθλητές έκαναν επίδειξη των ικανοτήτων τους σε τεχνική και τακτική και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες με σκοπό τη βελτίωσή τους.

Η παιδική ακαδημία πυγμαχίας του ΑΡΗ είναι η μόνη στην Θεσσαλονίκη, η οποία λειτουργεί συστηματικά και μεθοδικά με στόχο την ανάπτυξη της πυγμαχίας σε παιδιά μικρής ηλικίας και τη σωστή εκγύμνασή τους, την ανάπτυξη ικανοτήτων, τη γνωριμία με το ολυμπιακό άθλημα της πυγμαχίας, αλλά και την προώθηση ταλέντων, ώστε να επανδρώσουν μελλοντικά το αγωνιστικό τμήμα.  

Οι ομάδες που έλαβαν μέρος στην συνάντηση είναι οι Α.Σ. ΑΡΗΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ , Α.Σ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ,  Α.Σ Ατλαντίδα και Μαχητές Ελευθερούπολης.

Προτεινόμενα Άρθρα