Μπασκετικό Summer Camp από το ARIS School of Basketball

από AllAboutARIS

Στο ARIS Summer School of Basketball, που θα διεξαχθεί το διάστημα 3-8 Ιουλίου στην κατασκήνωση "Yuppi Camp",μπορεί να πάρει μέρος κάθε νέος και νέα 7-15 ετών που θέλει να μάθει, να συναγωνιστεί και να παίξει μπάσκετ με παιδιά της ηλικίας του.

Το ARIS School of Basketball δεσμεύεται ότι θα παρέχει 4ωρη καθημερινή προπόνηση, υπό την επίβλεψη έμπειρων προπονητών, που εφαρμόζουν τα προγράμματα και την φιλοσοφία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ. Όλοι οι αθλητές θα προπονηθούν σε υψηλό επίπεδο, ώστε να βελτιωθούν στις ατομικές βασικές δεξιότητες, τις σωματικές και πνευματικές ικανότητες, θα συναγωνιστούν και θ’ ανταγωνιστούν και όλα αυτά σε συνδυασμό με το πλούσιο κατασκηνωτικό πρόγραμμα της Yuppi Camp (θάλασσα, πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων, στίβο περιπέτειας κ.α. ). Τα γκρουπ θα χωριστούν ηλικιακά και με βάση την αθλητική ικανότητα. Η επιβάρυνση θα είναι ανάλογη και εξειδικευμένη, μέσω σύγχρονων μεθόδων προπόνησης μπάσκετ και φυσικής κατασκευής, με ειδικό εξοπλισμό.

Παροχές: Αναμνηστικό Ti-shirt, προπονητικό σετ Dry-fit, καρτέλα αξιολόγησης και σωματομετρικά τεστ. Πλούσια δώρα στους νικητές των διαγωνιστικών, ισοτονικά ποτέ και φρούτα στα διαλείμματα των προπονήσεων.

Το ARIS School of Basketball περιλαμβάνει:

*Καθημερινή προπόνηση υπό την επίβλεψη , που εφαρμόζουν τα προγράμματα και την φιλοσοφία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ.

*Ατομική βελτίωση για το κάθε παιδί σε πολλούς τομείς

*Διαγωνιστικά παιχνίδια δεξιοτήτων

*Καθημερινά παιχνίδια μπάσκετ και τουρνουά 3Χ3

*Προβολή αγώνων μπάσκετ και διδασκαλία με βίντεο

*Πρόγραμμα αθλητικής βελτίωσης από εξειδικευμένο γυμναστή

*Καθημερινό μπάνιο στην πισίνα ή την θάλασσα και άλλες αθλητικές δραστηριότητες

Ασφάλεια: Έμπειροι ομαδάρχες και κοινοτάρχες είναι 24 ώρες με τα παιδιά. Πτυχιούχοι ναυαγοσώστες και προπονητές, συνοδεύουν τα παιδιά στις πισίνες, τη θάλασσα και τ’ αθλήματα. Η κατασκήνωση είναι περιφραγμένη και φυλάσσεται όλο το 24ωρο. Στην κατασκήνωση λειτουργεί εξοπλισμένο ιατρείο και αναρρωτήριο όλο το 24ωρο. 

Κόστος-τρόποι πληρωμής:

Κόστος κατασκήνωσης και ARIS Scholl Of Basketball: 250 ευρώ.
Δεκτά όλα τ’ ασφαλιστικά ταμεία που συνεργάζονται με την κατασκήνωση.
Κόστος κατασκήνωσης και ARIS School of Basketball, μέσω Ανέργων και χαμηλόμισθων (ΟΑΕΔ) και μέσω ασφαλιστικών ταμείων: 100 ευρώ.
Προκαταβολή 100/άτομο με την δήλωση συμμετοχής.

Επικοινωνία-ενημέρωση-πληροφορίες:

Τηλέφωνο: 6988 703 617
Facebook: ARIS School of Basketball
e-mail: academies@arisbc.gr

Προτεινόμενα Άρθρα