Αναχωρεί για Κύπρο το πόλο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Για την Κύπρο αναχωρεί σήμερα η ανδρική ομάδα πόλο του ΑΡΗ, προκειμένου να συμμετάσχει στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης του Δήμου Λευκωσίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση του τμήματος:

Σήμερα ταξιδεύει για την Κύπρο η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΑΣ ΑΡΗΣ, για να λάβει μέρος στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης που διοργανώνει ο Δήμος Λευκωσίας μαζί με τον ΑΠΟΕΛ που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λευκωσίας στις 3 κ 4 Ιουνίου.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος εκτός του ΑΡΗ η Bejei Σερβίας (πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2001) ο ΑΠΟΕΛ, ο Γ.Σ Περιστερίου και η Εθνική Κύπρου!!

Την ομάδα μας θα συνοδεύσει ο Γεν. Αρχηγός του τμήματος κ. Πασχάλης Καραγιάννης, ο έφορος Ακαδημιών κ. Γιώργος Βορδουνας και ο μάνατζερ κ. Παναγιώτης Τσολακουδης. Ο προπονητής, Μανώλης Γούναρης, θα εχει στην διάθεση τους Ντούλο, Παπαθεοδώρου, Κανετίδη, Σολογάνη, Σιώη (Αρχηγος), Αλόπουλιο, Πόποβιτς, Ραμανδάνογλου, Μιλωνά, Γεωργαλά, Καρκαλιάνη, Μέμμο, και Τράκα ενώ στην Κύπρο θα ενσωματωθεί στην αποστολή ο Λέτσιος. Ο Σόλωνας Νικολάου θα αγωνιστεί με την Εθνική Κύπρου!

Ο ΑΣ ΑΡΗΣ δεν θα έχει μαζι του δυο αθλητές, τον Τσάκαλο (Στρατιωτης) και τον Κουνέλα (Επαγγελματικες υποχρεώσεις).

Δηλωσεις προπονητή κ,Μανώλη Γούναρη:Θα λάβουμε μέρος σε ενα άκρως ανταγωνιστικό τουρνουά όπου θα μετρήσουμε της δύναμης μας και θα ειναι πολλή καλη προετοιμασία ενόψει των πλει οφ που έχουμε σε δυο εβδομάδες”

Δηλώσεις Γεν,Αρχηγου Υδατοσφαίρισης κ, Πασχάλη Καραγιάννη: “Η συμμετοχή μας σ’αυτό το τουρνουά είναι οτι καλύτερο θα μπορούσαμε να κάνουμε (παρολο το δυσβάσταχτο ταξιδιωτικό κοστος) για την σωστη προετοιμασία της ομάδα μας ενόψει των πλέι οφ της κατηγορίας μας. Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς η πρόσκληση για να συμμετάσχουμε στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης της Κύπρου και καταλαβαίνετε οτι ο 1ος πρωταθλητής Ελλάδος στην Υδατοσφαίρισης δεν έπρεπε να απουσιάσει!!”

Προτεινόμενα Άρθρα