Ήττα από την Ισπανία για την Εθνική γυναικών

από AllAboutARIS

Ήττα με 11-7 από την Ισπανία υπέστη η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών στο δεύτερο παιχνίδι της στο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας στο Πορτουγκαλέτε.

H Εθνική μας ομάδα μπήκε άσχημα στο παιχνίδι, γεγονός που υπέτρεψε στις Ισπανίδες να πάρουν από το ξεκίνημα διαφορά (5-3) την οποία και αύξησαν στα τέσσερα τέρματα (8-4) προτού η “γαλανόλευκη” μειώσει σε 9-6 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. 

Στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου η Ισπανία έφτασε και πάλι στο +4 (10-6, 11-7) με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να μην μπορεί να αντιδράσει. Το τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο ήταν σα να μην έγινε, αφού οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Υπενθυμίζεται πως στο χθεσινό παιχνίδι η Εθνική μας που αγωνίζεται χωρίς την Χριστίνα Τσουκαλά – λόγω τραυματισμού –  είχε κερδίσει με 13-10 τη Ρωσία, ενώ αύριο στις 12:30 ώρα Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Ιταλία.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 4-3, 2-1, 0-0

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Κότσια, Διαμαντοπούλου Β. 1, Ελευθεριάδου, Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου, Ασημάκη, Πρωτοπαπά, Χυδηριώτη, Μανωλιουδάκη 2, Πλευρίτου Ελ. 2, Ξενάκη 2, Διαμαντοπούλου Χρ.

Για την Ισπανία (Μιγκέλ Ότσα) σκόραραν: Μπαχ 1, Ορτίθ 2, Γιορέ 2, Φόρκα 3, Κρέσπι 1, Γκουάλ 1, Λέιτον 1

Στο άλλο παιχνίδι η Ιταλία νίκησε τη Ρωσία με 11-10.

Προτεινόμενα Άρθρα