Νίκη της Εθνικής Νέων Γυναικών επί της Ουκρανίας

από AllAboutARIS

Η Ελλάδα πήρε την νίκη κόντρα στην Ουκρανία με 70-63 και κατέκτησε την τρίτη νίκη της σε τέσσερις αγώνες στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Γυναικών Β’ Κατηγορίας.

Οι διεθνείς μας από την αρχή της αναμέτρησης είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και με την Ευγενία Κολλάτου να πραγματοποιεί εκπληκτική εμφάνιση και να είναι ψύχραιμη από την γραμμή των βολών στο τέλος πήραν την νίκη και συνεχίζουν με ανεβασμένη ψυχολογία στην επόμενη φάση.

Η Κολλάτου είχε 23 πόντους και 10 ασίστ, ενώ εξαιρετική ήταν και η Μαριέλα Φασούλα, η οποία ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Η Ελλάδα από την αρχή μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και με την Φασούλα να κάνει πραγματικά… ό,τι θέλει κάτω από το καλάθι και την Κολλάτου να μοιράζει εξαιρετικά την μπάλα, το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με την Εθνική μας στο +9, 22-13.

Οι διεθνείς μας συνέχισαν να έχουν το προβάδισμα, Με τις Φασούλα και Κολλάτου να συνεχίζουν την καλή συνεργασία, όμως στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου οι Ουκρανές με ένα μικρό ξέσπασμα μείωσαν και έκλεισαν το ημίχρονο στο -4, 40-36.

Η Ελλάδα εκμεταλλευόμενη τα λάθη της Ουκρανίας συνέχισε να έχει το προβάδισμα, ανεβάζοντας την διαφορά. Η Ουκρανία προσπάθησε ξανά να επιστρέψει και τελικά η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 55-50.

Στην τέταρτη περίοδο η Ελλάδα συνέχιζε να κρατάει το προβάδισμα, με την Κολλάτου να βρίσκει λύσεις στην επίθεση και με τις Ουκρανές να μην μπορούν στο τέλος να κάνουν την ανατροπή. Έτσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε την νίκη με 70-63 και κατέκτησε έτσι την τρίτη της νίκη σε τέσσερις αγώνες.

Τα δεκάλεπτα: 22-13, 40-36, 55-50, 70-63.

Προτεινόμενα Άρθρα