"Ο ΑΡΗΣ έχει καλό όνομα"

από Γιώργος Γκάτος

"Είμαι χαρούμενη που ακόμη μια χρονιά θα είμαι στην ομάδα του ΑΡΗ"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΚΑΤΙΔΟΥ

 

Η Ειρήνη Κελεσίδου είναι από τις πρώτες αθλήτριες, που ανανέωσε φέτος το καλοκαίρι τη συνεργασία της με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ, αφού αποτέλεσε κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχίσουν να χαράσσουν κοινή πορεία ως αποτέλεσμα της καλής, περσινής τους συνεργασίας.
 
Η 26χρονη λίμπερο, μάλιστα, για χάρη του “κιτρινόμαυρου” Συλλόγου επαναπατρίστηκε πριν από έναν χρόνο, αφού για μια τριετία έπαιζε μακριά από την αγαπημένη της Θεσσαλονίκη (σ.σ. σε Παναθηναϊκό και Πανναξιακό). 

Η ίδια, σε μια… καλοκαιρινή συνέντευξη δίπλα στη θάλασσα και στο ανάλογο mood, μακριά από το… δεύτερο σπίτι της, το γήπεδο, αν και φορώντας την κιτρινόμαυρη μπλούζα της, μίλησε στην “ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!” για την περσινή, πρώτη της χρονιά με τα “κιτρινόμαυρα”, τους στόχους της για την επόμενη σεζόν, αλλά και τις καλοκαιρινές της διακοπές, που είναι “προ των πυλών”.

“Η αλήθεια είναι πως η περσινή χρονιά δεν πήγε ακριβώς όπως την είχαμε σχεδιάσει και την περιμέναμε”, παραδέχεται η έμπειρη λίμπερο για να σταθεί στο ότι: “Οι στόχοι της ομάδας ήταν μεγαλύτεροι, καθώς θέλαμε να είμαστε παρούσες στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου και να μπούμε στην τετράδα του πρωταθλήματος, ωστόσο, δεν τα καταφέραμε. Είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, σημαντικό, επίσης, ρόλο παίζει και ο παράγοντας τύχη. Γενικώς, η χρονιά δεν κύλησε, όπως θα θέλαμε”.

Μπορεί η χρονιά αγωνιστικά να μην πήγε όπως θα ήθελαν οι “κιτρινόμαυρες”, ωστόσο, όπως επισημαίνει η Ειρήνη Κελεσίδου “η διοίκηση ήταν άψογη και απόλυτα συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις της. Γενικότερα, ο ΑΡΗΣ έχει καλό όνομα πλέον στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ, χάρη στον κ. Ρεντζεπέρη και νομίζω πως αυτό είναι το σημαντικότερο”.

“ΚΙΝΗΤΡΟ Η ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ”

Η Κελεσίδου έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη (και) φέτος τα χέρια της με τους ανθρώπους του ΑΡΗ και δηλώνει πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. 
“Είμαι χαρούμενη που ακόμη μια χρονιά θα είμαι στην ομάδα του ΑΡΗ”, ενώ αναφερθείσα στους λόγους, που την έκαναν να πει και πάλι το “ναι”, σχολίασε: “Υπάρχει πολύ καλή οργάνωση και αυτό μας δίνει κίνητρο να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Χαίρομαι που θα βοηθήσω όσο μπορώ κι εγώ στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, που σαφώς είναι υψηλοί”.

ΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΙ Η… ΝΑΞΟΣ!

Παράλληλα με το βόλεϊ, η Ειρήνη βρίσκεται στο 1ο έτος του μεταπτυχιακού προγράμματος στη Σχολική Ψυχολογία, ενώ είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού. Της αρέσει ιδιαίτερα το αντικείμενο των σπουδών της και, αναγνωρίζοντας πως το βόλεϊ έχει κάποια στιγμή ημερομηνία λήξης, θέλει πολύ να ασχοληθεί με αυτό. 
Για την ώρα, πάντως, κάνει σχέδια διακοπών και δεν αποκλείεται να περάσει ένα μέρος αυτών στην αγαπημένη της Νάξο, όπου έμεινε για δύο σεζόν και έχει κάνει φιλίες στο νησί!

Προτεινόμενα Άρθρα