Έτοιμος για κορυφή ο Ναδάλ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τρεις νίκες μακριά από το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται ο Ράφα Ναδάλ και έχει την ευκαιρία να τις πετύχει στο Masters του Μόντρεαλ, που ξεκινάει τη Δευτέρα (7/8).

Μετά την απόσυρση του Άντι Μάρεϊ από το τουρνουά, αυτό που καλείται να κάνει ο αριστερόχειρας Ισπανός για να επιστρέψει στην κορυφή μετά από τρία χρόνια είναι να φτάσει ως τα ημιτελικά. Δεν θα είναι, πάντως, εύκολο…

Ο πρώτος του αντίπαλος θα προκύψει από το ματς του Μπόρνα Τσόριτς με qualifier, ενώ λογικά θα ακολουθήσουν οι Τζον Ίσνερ ή Χουάν Μαρτόν Ντελ Πότρο, Μίλος Ράονιτς ή Νταβίντ Γκοφέν και Σάσα Ζβέρεφ ή Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά (ημιτελικά).

Νο.2 του ταμπλό και πιθανός αντίπαλος του Ράφα στον τελικό είναι ο Ρότζερ Φέντερερ, που επίσης κυνηγάει το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο 35χρονος Ελβετός δεν μπορεί να τα καταφέρει στον Καναδά, όμως δεν υπερασπίζεται πόντους ως το τέλος της σεζόν, οπότε θα έχει και αυτός την ευκαιρία του…

Ο Φεντ παίζει αρχικά με Βάσεκ Πόσπισιλ ή Πίτερ Πολάνσκι και στη συνέχεια αναμένεται να βρει τους Νταβίντ Φερέρ ή Τζακ Σοκ, Κέι Νισικόρι ή Ρομπέρτο Μπαουτίστα και Ντόμινικ Τιμ ή Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (ημιτελικά).

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα