Η επικοινωνία ΑΣ με τους ανθρώπους του Σιάο και ο Μπέκαμ! (vid)

Στην εκπομπή ALLABOUTARIS TV LIVE στη Novibet AllAboutARIS TV, ο Χρύσανθος Τσαλτίδης αποκάλυψε στον Αλέξη Τσαρούχα αλλά και στο κοινό, ένα παρασκήνιο από αυτά που συνήθως περνάνε χωρίς να προκύπτει κάτι ιδιαίτερο, αλλά μερικές φορές μπορεί να ανοίξουν πόρτες που κανείς δεν περιμένει.

Ο διευθυντής του καναλιογ μεταξύ σοβαρού και αστείου προέτρεψε τους ανθρώπους του ΑΣ ΑΡΗΣ να ζητήσουν από τον Ρίτσαρντ Σιάο να μιλήσει στον Ντέιβιντ Μπέκαμ για την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, μίας και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, μαζί με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, συναντήθηκαν με τον Άγγλο πρώην σούπερ σταρ και εδώ και χρόνια ιδιοκτήτη ομάδας στο MLS!

Και όμως οι άνθρωποι του ΑΣ το επιχείρησαν!

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη… δεν το βάζουν κάτω, και προσπαθούν να εξαντλήσουν κάθε ενδεχόμενο ακόμα και αν οι πιθανότητες ειναι μία στο εκατομμύριο! Κανείς δεν χάνει τίποτα με μια κουβέντα, ένα τηλεφώνημα, μία αρχική ενημέρωση.

Προφανώς το πιο πιθανό είναι ο… κάθε Μπέκαμ να συνεχίσει το πρόγραμμα του, ωστόσο, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη προσπαθούν ακόμα και για το… απίθανο. Κάπως έτσι, άλλωστε, δεν ήρθε και ο Σιάο;

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα στην χθεσινή εκπομπή στη Novibet AllAboutARIS TV:

Μουντιάλ 2026: Ο Καναδός που ενσωματώθηκε στην αποστολή του Βελγίου
Προηγούμενο άρθρο Μουντιάλ 2026: Ο Καναδός που ενσωματώθηκε στην αποστολή του Βελγίου