Η νέα διοίκηση του Α.Σ. ΑΡΗΣ

Το ανανεωμένο του διοικητικό συμβούλιο ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης ο Ερασιτέχνης ΑΡΗΣ. Η διοίκηση ανανέωσε τη θητεία της σήμερα στο Πρωτοδικείο, με πέντε αποχωρήσεις και τις προσθήκες των Θανάση Κουιμτζή, Βασίλη Κιλτίδη, Βαγγέλη Τσίτσιου και Νικήτα Μουτσαφτσή.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη. Τη διοίκηση απαρτίζουν οι ακόλουθοι:

Σίμος Αϊβαζίδης, Αβραάμ Τοσουνίδης, Αλέξανδρος Γκαντώνας, Χρήστος Μωραΐτης, Τζιάνι Κάλλεν, Νικόλαος Μπάτζιος, Λεωνίδας Μπακούρας, Γρηγόριος Δημητριάδης, Θεμιστοκλής Τσούφης, Ιωάννης Βουτσινάς, Αθανάσιος Κουιμτζής, Βασίλειος Κιλτίδης, Ευάγγελος Τσίτσιος, Νικήτας Μουταφτσής.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ευχαριστεί από καρδιάς για την άοκνη προσφορά τους τα απελθόντα μέλη, που προσέφεραν τα μέγιστα και παραμένουν κοντά και δίπλα στον Σύλλογο και την μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ:

Κυριάκο Χαμουζά, Αστέριο Ζόγκα, Αντώνιο Σιούλη, Χρήστο Γαλιλαία, Νικόλαο Τακά.

Πρόστιμο στον ΑΡΗ Betsson από ΕΣΑΚΕ
Προηγούμενο άρθρο Πρόστιμο στον ΑΡΗ Betsson από ΕΣΑΚΕ
Επόμενο άρθρο ΜΜΕ Τεχεράνης: «ΗΠΑ και Ιράν κατέληξαν σε προσχέδιο συμφωνίας»
ΜΜΕ Τεχεράνης: «ΗΠΑ και Ιράν κατέληξαν σε προσχέδιο συμφωνίας»