Λεκλέρ: “Δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο σε όλη μου την καριέρα”

από AllAboutARIS

Με επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Βραζιλίας στην πίστα του Ιντερλάγκος, με τον καιρό να βάζει πρόωρο τέλος στη μάχη της pole position. Κατά τη διάρκεια του Q3 είδαμε τους οδηγούς να δυσκολεύονται να κρατηθούν εντός πίστας.

Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε την pole position με έναν αλάνθαστο γύρο και δίπλα του την Κυριακή στην εκκίνηση του αγώνα θα έχει τον Σαρλ Λεκλέρ. Ο Μονεγάσκος ήταν μόλις δύο δέκατα μακριά από την πρώτη θέση και μετά το τέλος του Q3 ανέφερε πως σκέφτηκε να παρατήσει την προσπάθειά του.

«Μας ταιριάζουν τα τριήμερα με Αγώνες Σπριντ. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο σε όλη μου την καριέρα. Από τη στροφή 4… δεν έβρεχε αλλά το μονοθέσιο ήταν πάρα πολύ δύσκολο στην οδήγηση, δεν είχα καθόλου πρόσφυση. Σκεφτόμουν να επιστρέψω στα pits αλλά τελικά έμεινα έξω. Πήρα τη δεύτερη θέση, κάτι που είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Ήταν πολύ παράξενο για όλους μας αλλά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην πρώτη σειρά της εκκίνησης. Πάντα είναι δύσκολο να πάρεις σωστές αποφάσεις. Σήμερα πήραμε τις σωστές», δήλωσε.

Όταν ο Λεκλέρ ρωτήθηκε σχετικά με το τι περιμένει στον αγώνα της Κυριακής, απάντησε: «Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τίποτα για το ρυθμό αγώνα. Στα τριήμερα με Αγώνες Σπριντ ο ρυθμός αγώνα είναι πάντα ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ελπίζω να τα πάμε καλά και ελπίζω να μην έχουμε βροχή».

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα