Ο Πικέ έβρισε χυδαία τον Χάμιλτον!

από AllAboutARIS

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Βραζιλιάνος τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Νέλσον Πικέ, σε ένα απίθανο ρατσιστικό παραλήρημα μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον Λιούις Χάμιλτον και τη σύγκρουση που είχε με τον Μαξ Φερστάπεν στο Σίλβερστοουν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το motorsport.com είπε:  «Ο αρ**** έβαλε το μονοθέσιό του στην εσωτερική. Η Κοπς είναι στροφή πολύ υψηλής ταχύτητας, είναι αδύνατο να την περάσουν δύο μονοθέσια δίπλα δίπλα. Έπαιξε βρώμικα. Και ήταν τυχερός γιατί ο Φερστάπεν γαμ*****. Ο Χάμιλτον ήταν πολύ τυχερός».

Όπως είναι λογικό η F1 εξέδωσε ανακοίνωση και καταδίκασε το γεγονός για τη μη αποδεκτή συμπεριφορά του Βραζιλιάνου: «Η ρατσιστική γλώσσα είναι μη αποδεκτή, σε οποιαδήποτε μορφή της και δεν έχει θέση στην κοινωνία σήμερα. Ο Λούις είναι ένας απίστευτος πρεσβευτής του σπορ μας και δικαιούται σεβασμού. Οι ακούραστες προσπάθειές του να στηρίξει τη διαφορετικότητα αποτελούν μάθημα για πολλούς και κάτι για το οποίο έχουμε, ως F1, δεσμευτεί».

Ενώ και ο Χάμιλτον όπως είναι φυσιολογικό αντέδρασε: «Η ρατσιστική γλώσσα είναι μη αποδεκτή, σε οποιαδήποτε μορφή της και δεν έχει θέση στην κοινωνία σήμερα. Ο Λούις είναι ένας απίστευτος πρεσβευτής του σπορ μας και δικαιούται σεβασμού. Οι ακούραστες προσπάθειές του να στηρίξει τη διαφορετικότητα αποτελούν μάθημα για πολλούς και κάτι για το οποίο έχουμε, ως F1, δεσμευτεί».

Προτεινόμενα Άρθρα