Το Παλέ ετοιμάζεται να υποδεχθεί σήμερα μία κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΡΗ και Πανιώνιο. Είναι κάπως… άτυχη, ωστόσο, αφού σκεπάζεται από τη λάμψη των καλεσμένων που θα υπάρχουν σήμερα στο γήπεδο.
Γιάννης Αντετοκούνμπο και Θανάσης Αντετοκούνμπο έκαναν την αρχή, ώστε στη συνέχεια να μπει το… κερασάκι με τον τεράστιο Νίκο Γκάλη.
Μαζί και με την παρουσία του ιδιοκτήτη της ομάδςα, Ρίτσαρντ Σιάο, τα βλέμματα θα είναι στραμμένα περισσότερο στην κερκίδα παρά στο γήπεδο . Σε ένα γήπεδο που δεν θα πέφτει… καρφίτσα αφού τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της παρουσίας των αδελφών Αντετοκούνμπο στο γήπεδο.
Ο κόσμος θα γεμίζει ασφυκτικά το γήπεδο και το μόνο σίγουρο είναι ότι από νωρίς θα επικρατεί… χαμός μέσα και έξω από το γήπεδο, με εικόνες που θα κάνουν τον γύρο του κόσμου από τη στιγμή που θα υπάρχει στο Παλέ ένας παγκόσμιος σταρ της εμβέλειας του Γιάννη.