ΑΡΗΣ Midea: Να… σπάσει το ρόδι στην Λιθουανία

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ Midea αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 την Λιετκαμπέλις στην Λιθουανία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Eurocup, με στόχο να… σπάσει το ρόδι όχι μόνο όσον αφορά την Ευρώπη αλλά και την χρονιά γενικότερα.
Οι «κίτρινοι» μετράει ρεκόρ 0-2 στο Eurocup, ενώ συνολικά φέτος στα επίσημα έχουν 0-5, με το Super Cup και το ελληνικό πρωτάθλημα. Οπότε η ανάγκη για την νίκη είναι μεγαλύτερη, αφού άπαντες στον ΑΡΗ Midea θέλουν να δώσουν ένα τέλος στο αρνητικό σερ΄.
Τα προβλήματα δεν λείπουν για ακόμα έναν αγώνα αφού ο Γιάννης Καστρίτης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Νέιτ Λαζέφσκι, Ντ’Μόι Χοτζ, οι οποίοι παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονταν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους. Στα πλάνα του υφίσταται, αντίθετα, ο εσχάτως αποκτηθείς Ρόουλ Άλκινς, ο οποίος έπαιξε κόντρα στην ΑΕΚ, έχοντας διάθεση αλλά σαφέστατα θέλει χρόνο.
Στην αποστολή που ταξίδεψε στη Λιθουανία συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Τζέιμς Μπανκς, Λάντερς Νόλεϊ, Ρόουλ Άλκινς, Βασίλης Τολιόπουλος, Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους, Μάνος Χατζηδάκης, Γιώργος Γκιουζέλης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ντόνοβαν Κλέι, Τρέι Γούντμπερι, Τζος Ρόμπερτς, Λευτέρης Μαντζούκας.

Προτεινόμενα Άρθρα