Εβδομάδα… μικρού τελικού – Δυσαρέσκεια για τον προγραμματισμό του αγώνα

από Γιώργος Γκάτος

Ο προγραμματισμός του ΕΣΑΚΕ για το φετινό πρωτάθλημα, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί και τη νέα σεζόν. Είναι τόσα τα τρανταχτά… κενά του φετινού προγράμματος, με αποκορύφωμα την 20ημερη διακοπή μέσα στον Μάιο, για να… εξυπηρετηθούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Ακόμα όμως και στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για τον ΑΡΗ Midea, υπάρχει δυσαρέσκεια. Ο ΕΣΑΚΕ όρισε την αναμέτρηση για το βράδυ της Πέμπτης (6/2), στις 21:15, σε μια ζώνη ώρας που δε συνηθίζει φέτος, αλλά την επέλεξε και για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Αυτό θα υποχρεώσει τον ΑΡΗ Midea να παραμείνει στη πρωτεύουσα το βράδυ της Πέμπτης, αφού προφανώς δεν θα προλάβει να γυρίσει το ίδιο βράδυ. Από την ώρα που πρόκειται για ένα μονό παιχνίδι με το Περιστέρι και τον ΑΡΗ να έχουν τέσσερις-πέντε μέρες μπροστά τους, δεν υπήρχε κανένας λόγος για κάτι τέτοιο, ενώ παράλληλα ο ΕΣΑΚΕ αγνόησε το γεγονός ότι οι “Κιτρινόμαυροι” έχουν να μετακινηθούν στην Αθήνα, καθώς οι υπόλοιπες τρεις ομάδες… θα μετακινηθούν με το λεωφορείο για τους τελικούς.

Προτεινόμενα Άρθρα