Ζάρας: “Ο ΑΡΗΣ θα έρθει να διεκδικήσει το παιχνίδι με κάθε δυνατό τρόπο”

από AllAboutARIS

Ο Θοδωρής Ζάρας έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ, εκ μέρους της Λάρισας, για την αυριανή (15/1 – 17:00) των δύο ομάδων. Ο Έλληνας γκαρντ σημείωσε ότι οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αρκετές φορές αντιμέτωπες φέτος, όμως αναμένει από τον ΑΡΗ κάποια νέα πράγματα, μετά από αυτό το μεγάλο διάστημα διακοπής.

Αναλυτικά, το blog του Έλληνα γκαρντ:

Αρχικά χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Εύχομαι το 2022 να φέρει μόνο επιτυχίες, χαρά και υγεία σε όλους τους ανθρώπους. Διανύουμε μία ιδιαίτερη αγωνιστική περίοδο καθώς βρισκόμαστε σε απραξία ένα μήνα περίπου, όχι μόνο εμείς αλλά όλες οι ομάδες. Το γεγονός αυτό μπορεί να φέρει εκπλήξεις την ερχόμενη αγωνιστική.

Είμαι βέβαιος ότι όλες οι ομάδες έχουν ετοιμάσει διάφορα καινούρια πράγματα να δείξουν μέσα στο γήπεδο οπότε πλέον δεν υπάρχει εικόνα για τις δυνατότητες του κάθε αντιπάλου. Συγκεκριμένα για το παιχνίδι με τον Άρη, είναι μία ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει αρκετά φέτος και στο Κύπελλο και σε ορισμένα φιλικά και πάνω κάτω γνωρίζουμε τις ατομικές δυνατότητες των παικτών. Οι ομαδικές είναι που μας προβληματίζουν καθώς είμαστε βέβαιοι πως ο Άρης θα έρθει να διεκδικήσει το παιχνίδι με κάθε δυνατό τρόπο και φανταζόμαστε θα έχουν ετοιμάσει plays που δεν έχουν ξαναδείξει.

Είχαμε την ατυχία να ταλαιπωρηθούμε από τον κορονοϊό για ένα διάστημα δέκα ημερών και αυτό μας προβληματίζει για την ετοιμότητα που θα έχουμε στο παιχνίδι του Σαββάτου. Είμαστε αρκετά αποφασισμένοι και αισιόδοξοι σαν ομάδα καθώς ερχόμαστε από μία σημαντική νίκη που μας τόνωσε το ηθικό και μας έδειξε τον δρόμο για ακόμη περισσότερες νίκες.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X