Η “ασπίδα” του Καστρίτη και η πίστη στο γκρουπ

από Γιώργος Γκάτος

Ο Γιάννης Καστρίτης, δεν συνηθίζει να σχολιάζει ατομικές επιδόσεις, είτε αυτές είναι θετικές, είτε αρνητικές. Σε ερώτηση που έγινε για την αστοχία του Μάρκους Καρ χθες, ουσιαστικά δημιούργησε ανθρώπινη ασπίδα πάνω από τον Καναδό γκαρντ του.

Επανέλαβε για ακόμα μια φορά, είτε μπροστά, είτε πίσω από τα μικρόφωνα, ότι έχει πίστη στο γκρουπ του, το οποίο δημιούργησε το φετινό καλοκαίρι.

“Δε με προβληματίζει κανένας παίκτης. Δεν έχει κανένα πρόβλημα το ηθικό του Μάρκους Καρ. Είναι πολύ σκληρός. Δεν είναι καθόλου δίκαιο κάθε φορά που κάποιος δεν αγωνίζεται καλά να ρωτάμε και να τον δείχνουμε με το δάχτυλο. Πριν λίγες μέρες ειπώθηκαν διάφορα. Δεν θέλω να αναφερθώ ονομαστικά γιατί προσωπικά, ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος στην ομάδα δε δίνουν σημασία σε όλα αυτά που ο καθένας μπορεί να λέει. Τα παιδιά είναι πάρα πολύ σκληρά πνευματικά. Δεν έχουν έχουν ανάγκη από στήριξη. Δουλεύουν κάθε μέρα όπως δουλεύουν. Έχουμε 13-14 να καλύπτουν τους τραυματίες και την κακή περίοδο κάποιου. Δεν υπάρχει ανησυχία και προβληματισμός για κανένα” σημείωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Φωτογραφία: MegaPress

Προτεινόμενα Άρθρα