Κέρδισε… πόντους ο Ρόμπερτς

από AllAboutARIS

Πολλά είχαν ακουστεί για το μέλλον του Τζόσουα Ρόμπερτς στον ΑΡΗ Midea μετά το τέλος των αγώνων του Super Cup, με τους «κίτρινους» να κάνουν ένα άνοιγμα προς την αγορά μήπως και βρουν μία καλή περίπτωση για την «φροντ λάιν» της ομάδας και μία πιθανή αντικατάσταση του Αμερικανού.
Όμως απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ είχε 14 πόντους με 6/7 δίποντα, 9 ριμπάουντ (3 αμυντικά, 6 επιθετικά) και 1 κλέψιμο, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους πόντους στο σύστημα αξιολόγησης, δείχνοντας πως θέλει χρόνο για να δείξει τις δυνατότητες τους. Ο Αμερικανός μέσα από την συνεργασία του με τους συμπαίκτες του κατάφερε να βοηθήσει επιθετικά και πως μπορεί να είναι μία επιλογή για «inside game» ενώ αμυντικά έκανε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στον Αλεξάντερ.
Ουσιαστικά με την εμφάνιση του κέρδισε… πόντους και φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο την δεδομένη χρονική στιγμή οι «κίτρινοι» να μπουν στην λογική της αλλαγής ή της προσθήκης παίκτη μέσα στην ρακέτα.
Οι άνθρωποι του ΑΡΗ Midea είχαν βγει στην αγορά, ρώτησαν για παίκτες προκειμένου να είναι έτοιμοι εφόσον θα ήθελαν να προχωρήσουν σε μία αλλαγή αλλά όλα αυτά «πάγωσαν» από χθες. Ο Καστρίτης πιστεύει στις δυνατότητες του Ρόμπερτς ο οποίος πρώτη φορά αγωνίζεται σε τέτοιο επίπεδο και σαφέστατα θέλει πίστωση χρόνου.

Προτεινόμενα Άρθρα