Καστρίτης: “Συγκινητική η στήριξη του κόσμου τις τελευταίες δυο μέρες – Να έχουμε την ίδια δίψα” (vid)

από AllAboutARIS

O Γιάννης Καστρίτης μετά τον νικηφόρο αγώνα απέναντι στον Προμηθέα, δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου: “Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τον τρόπο προσέγγισης όχι μόνο του σημερινού αγώνα, αλλά και για τις μέρες που μεσολάβησαν από τον ευρωπαϊκό αγώνα της Τετάρτης μέχρι και σήμερα. Παρά το ήταν πολύ στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι μετά την ήττα μας από τη Χάποελ, φάνηκε από την πρώτη στιγμή ότι ήταν διψασμένοι και ήμασταν έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Δεν ήταν καθόλου εύκολο.

Αυτό που με χαροποίησε σε στιγμές που ο αντίπαλος προσπαθούσε να πλησιάσει στο σκορ, εμείς λειτουργήσαμε καλύτερα σε σχέση με άλλα ματς. Είχαμε τα κρατήματά μας, σωστές αποφάσεις κυρίως στο αμυντικό κομμάτι και με έξυπνο διάβασμα και στην επίθεση, φτάσαμε στο τελικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ στον κόσμο μας, στους οργανωμένους αλλά και στους απλούς οπαδούς. Τις τελευταίες δυο μέρες, αυτό που ζήσαμε, είναι συγκινητικό. Μας στηρίζουν και τους νιώθουμε δίπλα μας. Το ίδιο συνέβη και στο παιχνίδι σήμερα. Τους ευχαριστούμε πολύ. Εμείς θα είμαστε εδώ για να δίνουμε ό,τι μπορούμε γι’ αυτούς και να τους κάνουμε περήφανους”.

Για την θέληση των παικτών να “αντιδράσουν”: “Δεν θέλω να το οριοθετήσω έτσι. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό, θέλεις να είσαι κάθε μέρα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Είναι υγιέστατο όταν χάνεις και δεν έχεις παίξει καλά, να κάνεις αυτοκριτική και να τα βάζεις με τον εαυτό σου. Αυτό είναι το λίπασμα για να γίνεις καλύτερος και να βελτιωθείς. Πραγματικά, δεν είναι εύκολη περίοδος για εμάς, όμως θα την κάνουμε αυτήν την διαδρομή. Όλες οι ομάδες θα την κάνουν. Εμάς, μας έτυχε στο ξεκίνημα της χρονιάς. Παλεύουμε κάθε μέρα. Πρώτο ζητούμενο είναι να είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι μεταξύ μας. Ήταν συγκινητική η υποστήριξη που δεχθήκαμε από τον κόσμο τις τελευταίες μέρες. Οποιαδήποτε καλόβουλη κριτική είναι καλοδεχούμενη και μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι. Όμως, πριν από κάθε κριτική, είμαστε οι πρώτοι που ξέρουμε ότι δεν νιώθουμε καλά με την εικόνα που έχουμε, ακόμα κι αν ξέρουμε ότι είναι μέρος της διαδικασίας. Πριν τρεις μέρες χάσαμε και σήμερα κερδίσαμε. Ούτε χάλια ήμασταν πριν από τρεις ημέρες, ούτε σούπερ σήμερα. Θέλει ίδια δίψα και πείνα από εμάς, σε προπονήσεις και παιχνίδια, για να γινόμαστε καλύτεροι”.

Για τους φίλους του ΑΡΗ: “. Όποιος είναι στην οικογένεια του ΑΡΗ μπορεί να καταλάβει σε τι αναφέρομαι. Οι οργανωμένοι έβγαλαν μια πολύ ωραία ανακοίνωση. Συνάντησα κόσμο που μας εξέφρασε την εμπιστοσύνη, στα εύκολα και στα δύσκολα. Αυτό, ξέρω πως έγινε και με τους παίκτες”.

Για τον Λαζέφσκι: “Θα μας δώσετε λίγο χρόνο ακόμα για να έχουμε μία απόφαση και μία καθαρή εικόνα.  Προέρχεται από μεγάλη αποχή. Μπορεί να τον δούμε και άμεσα, μπορεί και όχι. Εχει κάνει κομμάτια προπόνησης αλλά πρέπει να περάσει και συγκεκριμένα τεστ, ώστε να μην διακινδυνεύσουμε”.

Για την διαφορά απόδοσης στην διάρκεια του ματς: “Έχουμε πει πολλές φορές ότι αυτό είναι ένα βασικό κομμάτι που προσπαθούμε να λύσουμε. Αυτό που μας λείπει είναι η συνέπεια. Είμαστε μετά από νίκη. Δεν θέλω να μιλάω για τα παιδιά. Τους έδωσα πολλά συγχαρητήρια γιατί αυτό που κάνουν δεν είναι εύκολο. Μπείτε λίγο στα παπούτσια τους. Μπήκαν σε μια δύσκολη λίγκα και σε μία απαιτητική ομάδα. Το επίπεδο των αντιπάλων που έχουμε αντιμετωπίσει, είναι εξαιρετικά υψηλό, είτε μιλάμε για ευρωπαϊκά παιχνίδια, είτε για το πρωτάθλημα. Είμαστε 10 νέοι παίκτες και δεν κάναμε προετοιμασία. Σήμερα, δεν πρέπει να είμαστε χαρούμε περισσότερο από όσο πρέπει. Είμαστε νωρίς για την βελτίωση και την πρόοδο. Το περίεργο θα ήταν να μην είχαμε σκαμπανεβάσματα. Είμαστε σε καλό δρόμο και από την Δευτέρα θα μπούμε στο γήπεδο και το στοίχημα είναι την Τετάρτη να παρουσιαστούμε το ίδιο πεινασμένοι και διψασμένοι”.

Προτεινόμενα Άρθρα