Με έκτο παίκτη τον κόσμο του για την τρίτη νίκη!

από Γιώργος Γκάτος

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται τον Ηρακλή (14/11 – 17:00) σε ένα παιχνίδι-ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, εξίσου σημαντικό και για τις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ψάχνει την τρίτη νίκη της (AllAboutARIS Live, ΕΡΤ3, Libero 107,4) και την δεύτερη συνεχόμενη μετά το τεράστιο διπλό στην Πάτρα.

Επιπλέον, οι “Κιτρινόμαυροι” θέλουν να πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη -μετά από αυτή της πρεμιέρας- μπροστά στον κόσμο τους, ο οποίος ετοιμάζεται να κατακλύσει το “Nick Galis Hall” και να αποτελέσει τον 6ο παίκτη της ομάδας.

Τα δύσκολα ξεκίνησαν από νωρίς για τον Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος είδε τους Ολιβιέ Χάνλαν, Στέλιο Πουλιανίτη, Σταύρο Σχίζα και Γιάννη Σιδηροηλία, να μην υπολογίζονται για το σημερινό παιχνίδι.

Ο Έλληνας τεχνικός καλείται να λύσει τα προβλήματα λειψανδρίας που αντιμετωπίζει η ομάδα του στη περιφέρεια, με την απουσία των παραπάνω αθλητών.

Στα θετικά, το ντεμπούτο του Γιάκα Κλόμπουτσαρ, ο οποίος αναμένεται να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής, καλύπτοντας όλες τις θέσεις της περιφέρειας.

Οι “Κιτρινόμαυροι” αναζητούν μια νίκη η οποία θα τους προσφέρει ηρεμία το επόμενο χρονικό διάστημα των τριών εβδομάδων, αφού ακολουθεί το ρεπό τους στον πρώτο γύρο και έπειτα η διακοπή για τα προκριματικά των Εθνικών ομάδων.

Από την άλλη, ο Κώστας Μέξας ετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Ελληνικό πρωτάθλημα, στη νέα του θητεία στους “Κυανόλευκους”.

Ο Ηρακλής βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 1-4 αλλά και την αφαίρεση των τριών βαθμών που του επιβλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή.

Ο στόχος του ΑΡΗ είναι να θέσει τον ρυθμό του και να πάρει ακόμα ένα παιχνίδι μέσα από την άμυνα του.

ΑΡΗΣ-Ηρακλής

Ωρα: 17:00

Γήπεδο: Nick Galis Hall

Τηλεοπτική Μετάδοση: ΕΡΤ3

Διαιτητές: Πιτσίλκας-Ζαχαρής-Μπακάλης

Προτεινόμενα Άρθρα